Top

Plaid Kent, grijs, wol, kabels

  • Plaid Kent, grijs, wol, kabels
140,00
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Grijze plaid


Grijze plaid. Deze gebreide plaid heeft een prachtig uiterlijk door de kabels. De plaid is gemaakt van: 10% alpacawol, 10% viscose, 30% wol en 50% acryl. Deze heerlijke wollen grijze plaid staat geweldig op je bank. Hij is heerlijk groot, maar liefst 240 cm lang en 130 cm breed. Daardoor kun je 'm ook goed over je bed gebruiken. Over een eenpersoonsbed past ie zelfs helemaal als sprei. Het breisel met de kabels maakt 'm mooi levendig. De kleur is een rustige zachte grijs. Het is een warme en neutrale kleur. Grijs kan altijd. Combineer grijs met andere rustige tinten zoals wit en zwart. Of gebruik het grijs als rustige basis naast meer kleur. Ook mooi om te combineren is deze grijze plaid met het bijpassende grijs kussen.
Deze mooie plaid is van het Nederlandse merk House in Style. House in Style gebruikt het liefst zo veel mogelijk natuurlijke materialen met een duurzaam karakter. Ze houden dus rekening met het milieu. De kleuren zijn altijd rustig en zacht. De gehele collectie van House in Style is op elkaar afgestemd en producten zijn dus moeiteloos met elkaar te combineren.
Een wollen plaid is mooi item in je woonkamer. Hij staat prachtig op je bank en door het wol geeft ie je woonkamer een warme uitstraling. Hang 'm over de leuning. En natuurlijk trek je 'm lekker over je heen als je het koud hebt. Een plaid is dus niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. En op je bed gebruik je 'm als wollen deken. Heerlijk in de winter als extra laag over je dekbedovertrek. Heerlijk warm.
Deze grijze plaid is gebreid van 10% alpacawol, 10% viscose, 30% schapenwol, en 50% acryl.

Informatie grijze plaid wol

  • Materiaal: gebreid van 10% alpacawol, 10% viscose, 30% schapenwol en 50% acryl.
  • Formaat: 130 cm breed en 240 cm lang.
  • Kleur: grijs.
  • Met een mooi gebreid kabel patroon.
  • Er is ook een bijpassend grijs kussen.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over