Top

Plaid cashmere-merino: grijs

  • Plaid cashmere-merino: grijs
  • Plaid cashmere-merino: grijs
112,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Plaid in antraciet grijs


Grijze plaid geweven van cashmere met merinowol. Deze grijze plaid heeft een mooi ingeweven visgraat patroon. De plaid is mooi donkergrijs/antraciet van kleur en past door de neutrale kleur eigenlijk overal prachtig bij. Bijvoorbeeld mooi op een lichtgrijze of witte bank maar ook over een bank in een uitgesproken kleur. Combineer deze grijze plaid met wat mooie kussens, ook in het grijs. Of gebruik 'm juist als rustig accent tussen fellere kleuren.
De plaid is geweven van cashmere. Cashmere komt van geiten die net als schapen gewoon worden geschoren. De cashmere geit heeft lange zachte haren en de cashmere wol  is de duurste wolsoort die er is. Hij heeft een zeer hoge kwaliteit en is super zacht. Door de kostbaarheid wordt ie altijd gemend met een andere wolsoort. In dit geval met merino wol. Merino wol ademt goed en houdt je heerlijk warm. De combinatie van deze wolsoorten is dus perfect, heerlijk zacht (prikt dus niet) en lekker warm en dik.
Hij is geweven in Ierland bij het familiebedrijf John Hanly.

Wollen plaid grijs

  • Kleur: grijs (donkergrijs).
  • Formaat van deze grijze plaid is 136 cm breed en 180 cm lang.
  • Materiaal: geweven van 5% cashmere en 95% merinowol. Cashmere is een zeer dure kwaliteitswol van de Kasjmirgeit. Merino komt van het merinoschaap en is zeer hoge kwaliteit wol.
  • Merk: John Hanly uit Ierland.
  • Patroon: een ingeweven visgraat.

Onderhoud plaid van merinowol


Je plaid heeft weinig onderhoud nodig want wol is vuil afstotend. Laat 'm af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Indien echt nodig, dan kun je jouw grijze plaid laten stomen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over