Plaid lamswol Velvet: grijs

Plaid lamswol Velvet: grijs

75,-

Op voorraad

1 dag
plaid grijs lamswol klippan velvet
Plaid lamswol Velvet: grijs

75,-

  • Grijs
  • 130 x 200 cm
  • Lamswol
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Grijze plaid van lamswol

Grijze plaid van het Zweedse merk Klippan geweven van 100% lamswol. Deze lamswollen plaid heeft een ingeweven structuur die aan de ene kant donkerder is dan aan de andere kant. Op beide kanten heb je de combinatie tussen grijs en wit maar de ene kant heeft meer grijs, de andere kant is meer richting het witte. Leuk want zo kun je wisselen welke kant je boven legt.
Deze fijne wollen plaid is lekker warm. Je ligt er behaaglijk onder. Trek ‘m over je heen als je op de bank zit en je zit er warmpjes bij. Zeker als je lang zit, bijvoorbeeld als je een boek aan het lezen bent of televisie kijkt kun je het nogal eens wat koud krijgen. Die tijden zijn voorbij met deze fijne warme wollen plaid. Hij is redelijk dik geweven en valt mooi soepel.
Deze grijze plaid van Klippan is geweven van 100% ecologisch geproduceerde lamswol. Eco-wol wordt duurzaam geproduceerd. Er worden geen stoffen gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast worden de lammeren goed behandeld. Dit is natuurlijk goed voor het welzijn van het dier is daarnaast ook veel beter voor de kwaliteit van de wol. Dus een Klippan plaid is naast fijn in gebruik, ook duurzaam en gaat erg lang mee.
Deze kleur grijs is een middenkleur grijs, wat donkerder maar door de combinatie met het ingeweven wit niet heel donker te noemen. Grijs is een erg makkelijke kleur omdat je grijs met vrijwel alle kleuren kunt combineren. Zo vormt grijs altijd een goede basis in je huis.

Grijze plaid, alle informatie

  • Deze plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% eco-lamswol.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: grijs.
  • Patroon: Velvet, de ene kant is donkerder dan de andere kant door het ingeweven patroon.
  • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je lamswollen plaid?

Lamswollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze grijze plaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lamswol Velvet: grijs” te beoordelen

Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

close-link