Top

Plaid lamswol Velvet: geel

Nieuw
  • Plaid lamswol Velvet: geel
  • Plaid lamswol Velvet: geel
74,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Gele plaid van lamswol


Gele plaid geweven van lekkere dikke lamswol. De plaid heeft een ingeweven structuur. De ene kant is vrijwel effen, de andere kant is lichter en hier zie je het ingeweven patroon vel beter en met meer contrast tussen licht en donker. Dus het lichtere geel is aan deze kant duidelijker. Zo heb je twee kanten die je kunt gebruiken en waarmee je kunt afwisselen.
Deze gele plaid is lekker warm want hij is vrij dik geweven. De kleur is mooi warm geel.
De lamswol heeft het eco-keurmerk. Dat betekent dat deze wol ecologisch is geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg omgegaan is met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. En ook staat het dierenwelzijn in een hoog vaandel.
Deze lekkere woondeken heeft een mooie donkergroene, warme kleur. Geel is een kleur die je interieur warmte en zonnigheid geeft. Geel is ook makkelijk te combineren. Geel met grijs is heel mooi. geel kan ook met blauw, rood of groen goed samen gaan. 
Deze gele plaid is van het merk Klippan, een Zweeds merk kussens en plaids.

Gele plaid, alle informatie

  • Formaat van deze plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% eco-lamswol.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: geel.
  • Patroon: Velvet, de ene kant is donkerder dan de andere kant door het ingeweven patroon.
  • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je lamswollen plaid?


Lamswollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat 'm af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze gele plaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over