Top

Plaid wol: geel, beehive

  • Plaid wol: geel, beehive
77,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Gele plaid van wol


Plaid in de kleur warm geel. Geweven van 100% pure wol. Deze gele plaid heeft een ingeweven patroontje dat ze Beehive noemen. Beehive is in het Nederlands honingraat. Een mooi rustig patroontje van de kleur geel met wolwit. Het wolwitte zie je ook weer terug in de franjes. De kleur geel is warm en zal een zonnig accent geven aan je interieur. Leg deze gele plaid op je bank en hij geeft meteen een zonnig en warm kleur accent. Naast een mooi woonaccessoire is deze gele woondeken natuurlijk ook heerlijk om onder te kruipen. Trek 'm 's avonds over je heen en je hebt het behaaglijk warm.
Deze wollen plaid heeft een formaat van 150 cm breed bij 183 cm lang. Dat is een prettige maat voor op de bank. Je gebruikt 'm om over je heen te trekken zodat je het lekker warm hebt. Gebruik je je plaid niet, hang 'm dan mooi over de leuning of drapeer 'm over je bank. Zo geeft deze gele plaid je bank een mooi kleur accent. De gele plaid heeft een stoer en warm uiterlijk door de mooie combinatie van het warme geel met het ingeweven wolwit.
Hij is geweven in Engeland bij Tweedmill Textiles.
Hij is vrij dik geweven.

Wollen plaid in geel

  • Formaat van deze woonplaid is 150 cm breed en 183 cm lang.
  • Merk: Tweedmill textiles uit Engeland.
  • Materiaal: 100% pure wol.
  • Patroon: ingeweven honingraat patroontje. Beehive.
  • De kleur is geel geweven met wolwit.
  • De franjes zijn wolwit.

Onderhoud plaid van wol


Je wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend. Dus je plaid wordt niet snel vuil. Het is het beste om 'm af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het een keer toch echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas. Lees goed de instructies op het waslabel. Zo heb je jaren plezier van je wollen product.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over