Top

Plaid lamswol Olle: smokey blue, wit

  • Plaid lamswol Olle: smokey blue, wit
  • Plaid lamswol Olle: smokey blue, wit
74,95
Bestellen op aanvraag


Blauwe plaid van lamswol


Blauwe plaid met witte strepen. Deze wollen plaid is geweven van lekkere dikke lamswol. De plaid heeft een ingeweven patroon met strepen in wit (off-white) en smokey blue, grijsblauw. Het grijsblauw is een stoere rustige kleur die je goed kunt combineren met andere kleuren. Blauwgrijs staat erg mooi in een Scandinavisch interieur.
De maat is 130 cm breed bij 200 cm lang. een mooie maat voor op de bank. je past er helemaal onder, zelfs met z'n tweeën. Opgevouwen neemt ie niet veel ruimte in. Mooi ook over de leuning van de bank of stoel.
Deze plaid is lekker warm want hij is vrij dik geweven. 
De lamswol die voor deze plaid is gebruikt, is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. Ook staat het dierenwelzijn in een hoog vaandel.
Hij is van het merk Klippan. Een plaid van Klippan is ecologisch verantwoord gemaakt en van hoge kwaliteit.

Wollen plaid in blauw-wit

  • Materiaal: 100% lamswol.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: smokey blue: grijsblauw, gecombineerd met wit.
  • Patroon: Olle, strepen, verkrijgbaar in 4 kleuren.
  • Formaat: 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.

Het onderhoud van je lamswollen plaid


Wollen plaids dus ook een lamswollen exemplaar, hebben eigenlijk geen onderhoud nodig. Dit komt omdat wol, als natuurproduct, vuil afstotende en bacterie werende eigenschappen heeft. Je wollen plaid wordt dus eigenlijk niet vies. Mocht het toch een keer gebeuren dat er iets overheen gaat, dan kun je 'm voorzichtig in het wolwas programma wassen bij maximaal 30 graden Celsius. Nog beter is om 'm te laten stomen. Raadpleeg in ieder geval altijd het wasadvies op het etiket.
Het is sowieso goed om de plaid af en toe even buiten te laten luchten. Net als je bijvoorbeeld met je dekbed doet. Dan is ie weer helemaal fris.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over