Top

Plaid cashmere-merino: zeeblauw-grijs

  • Plaid cashmere-merino: zeeblauw-grijs
112,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Plaid in lichtblauw-mint met grijs


Prachtige zacht blauwe plaid, tegen zeeblauw/mint aan geweven van cashmere met merinowol. Deze heerlijk warme plaid heeft een ingeweven visgraat patroon. Het visgraat patroon is geweven in blauw samen met donkergrijs.
Deze grijs met zeeblauwe cashmere plaid is super zacht door het gebruik van cashmere. En hij kriebelt ook helemaal niet. Cashmere is de meest luxe kwaliteit wol, maar wel erg prijzig. Daarom wordt hij altijd gecombineerd met een andere wolsoort, in dit geval merinowol. Dat is ook prima want zelfs een klein beetjes cashmerewol geeft al het superzacht effect. Het cashmere geeft deze zeeblauwe plaid dus zijn heerlijke zachte gevoel.

In deze plaid is het zeeblauw mooi geweven samen met donkergrijs. De kleur noemen ze Duck Egg.
Deze plaid staat geweldig in een Scandinavisch interieur. De zeeblauwe kleur combineert makkelijk met andere kleuren en is ook heel mooi met veel wit tinten in je huis.
Deze plaid is geweven in Ierland bij het familiebedrijf John Hanly. 

Cashmere wollen plaid in zeeblauw-grijs

  • Kleur: zeeblauw, samen met donkergrijs.
  • Formaat van deze zeeblauwe plaid is 136 cm breed en 180 cm lang.
  • Materiaal: geweven van 5% cashmere en 95% merinowol. Cashmere is een zeer dure kwaliteitswol van de Kasjmirgeit Merino komt van het merinoschaap en is zeer ademende warme wol soort.
  • Merk: John Hanly uit Ierland.
  • Patroon: geweven visgraat.

Onderhoud plaid van cashmere met merino wol


Deze blauw met grijze plaid heeft weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend. Laat 'm af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Indien echt nodig, dan kun je je plaid laten stomen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over