Top

Plaid lamswol merino brushed - Flower Meadow leadgrey

Nieuw
  • Plaid lamswol merino brushed - Flower Meadow leadgrey
  • Plaid lamswol merino brushed - Flower Meadow leadgrey
98,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Blauwgrijze plaid van lamswol en merinowol


Blauwgrijze plaid geweven van 60% uit merinowol en 40% lamswol. De wol is geborsteld en daardoor is de plaid extra zacht. Deze wollen plaid heeft een ingeweven patroon met bloemen. Een mooie combinatie van het grijsblauwe met de witte bloemen. De kleur heet: lead grey en is het beste te omschrijven als grijsblauw.  
Hij is van het merk Klippan. Deze Klippan plaid is lekker warm want hij is vrij dik geweven. De kleur is mooi grijsblauw, een frisse zachte kleur. Het bloemenpatroon is rustig maar voegt echte en eye-catcher toe.
De wolsoorten (lamswol en merinowol) zijn ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. Ook is het dierenwelzijn erg belangrijk. De dieren worden erg goed verzorg wat de kwaliteit van de wol ten goede komt.
Deze fijne Klippan plaid heeft een mooie grijsblauwe kleur. Deze kleur staat prachtig en combineert makkelijk met andere tinten. Deze grijsblauwe plaid staat prachtig op een grijze bank.
Deze grijsblauwe plaid is van het merk Klippan, een Zweeds merk met ecologisch verantwoorde producten.

Wollen plaid in grijsblauw

  • Formaat van deze plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% lamswol.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: grijsblauw, lead grey.
  • Patroon: Flower Meadow, een bloemenpatroon. Verkrijgbaar in drie kleuren.
  • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Het onderhoud van je wollen plaid


Wollen plaids hebben weinig onderhoud nodig. Dit komt omdat wol een natuurproduct is. Wol heeft de eigenschappen dat het vuil afstotend en bacterie werend is. Een wollen plaid wordt dus niet snel vuil. Het is vrijwel altijd voldoende 'm even buiten te laten luchten. Wel als het droog is uiteraard. Dan is de wollen plaid weer heerlijk fris. Mocht het een keer echt nodig zijn, dan kun je 'm wassen in de wasmachine met het wolwas programma. Koud wassen, niet centrifugeren en liggend laten drogen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over