Top

Plaid Eastwood, antracietgrijs, wolmix

  • Plaid Eastwood, antracietgrijs, wolmix
70,00
Bestellen op aanvraag


Antracietgrijze plaid


Donkergrijze plaid. Prachtige gebreide plaid met een zacht uiterlijk. Het materiaal dat gebruikt is een wolmix. Deze heerlijke wollen grijze plaid staat geweldig op je bank. Hij is heerlijk groot, maar liefst 240 cm lang en 130 cm breed. Daardoor kun je 'm ook goed over je bed gebruiken. Over een eenpersoonsbed zelfs helemaal als sprei.
Hij is van het merk House in Style. Dit merk komt uit Nederland en alles wordt ook in eigen land gemaakt. House in Style vindt duurzaamheid en kwaliteit van hun producten erg belangrijk. Alle woontextiel wordt zorgvuldig gemaakt en altijd in de mooiste tinten.
Deze donkergrijze plaid heeft een heerlijk warm uiterlijk en hij voelt ook heerlijk zacht aan. Dat maakt 'm mooi levendig. De kleur is mooi donkergrijs. Het is een stoere kleur. Staat geweldig in een huis met meer zwart, grijs en wit. Of gebruik 'm als donker accent bij andere kleuren.
Een mooi item in je woonkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Je kruipt er lekker onder als het wat koud is. Deze gebreide plaid is geweven van een wolmix. Door de wol is ie heerlijk warm. Op je bed gebruik je 'm als extra deken.

Informatie donkergrijze plaid wolmix

  • Deze donkergrijze plaid is geweven van een wolmix.
  • Formaat: 130 cm breed en 240 cm lang.
  • Kleur: donkergrijs.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over