Top

Over Ookinhetpaars

Het gezicht achter Ookinhetpaars, dat ben ik, Claudia van den Berg.
Samen met mijn vriend en twee rode poezen vernoemd naar mijn beide oma's woon ik in een jaren 30 huis met oude details in het mooie Zeist.

Claudia webshop Ookinhetpaars

Ik hou van de structuur van stoffen en wol, kleur, uiteraard de kleur paars & ik heb een grote liefde voor duurzaamheid. Van oorsprong ben ik bioloog en ik vind een combinatie van leuk leven maar wel met oog voor milieu, duurzaamheid, hergebruik belangrijk. Om deze reden hergebruik ik ook een deel van het verpakkingsmateriaal voor de bestellingen en verwerk ik vintage stoffen in mijn handgemaakte kussens.

Al jaren houd ik mij bezig met (het maken van) interieurproducten. De liefde voor handgemaakt heb ik van mijn moeder gekregen. In haar fourniturenwinkel leerde ik breien, borduren en zelf kleding maken. Deze liefde zie je ook terug in mijn huis waar ik mijn eigen stoelen heb bekleed en mijn zelfgemaakte kussens op de bank liggen.

webshop Ookinhetpaars over ons

Voor mijn bedrijf heb ik mij verdiept in het gebruik van stoffen en wol voor ieder interieur.
In de cursus “stoffen en materiaal gebruik” heb ik veel geleerd over het gebruik van stoffen en wol in het interieur. Ik gebruik deze expertise bij alles wat ik voor Ookinhetpaars doe, van inkoop tot de verkoop tot het adviseren van klanten. Over ieder product is nagedacht. In mijn blog schrijf ik samen met gastbloggers over de nieuwe interieur trends, vind je inspiratie voor jouw interieur, delen we handige tips & laten we zien welke beurzen wij bezocht hebben.

De naam Ookinhetpaars?


Deze vraag krijg ik vaak. Ik hou van kleur in mijn interieur, en paars is mijn favoriete kleur. Daarnaast hebben we kussens en plaids in vele kleuren, dus ook-in-het-paars.

Onze kussens, plaids, dekens en spreien


Met kussens, plaids en dekens geef je je huis kleur. Daarnaast geven ze warmte en gezelligheid en daar houd ik van. Ben jij ook gek op je huis en hou je van mooie woonaccessoires en producten met kwaliteit? Dan past Ookinhetpaars bij jou!
Juist met een kussen, plaid, deken of sprei voeg je meteen kleur en warmte toe aan je huis. Daarnaast kun je nog eens wisselen (denk aan een andere uitstraling in de winter en in de zomer). Kussens en plaids zijn ook heerlijk praktisch (lekker om tegenaan of onder te liggen).
De kussens zijn gemaakt van stevige stoffen, de plaids, dekens en spreien van echte wol of katoen. Ook aan de kleintjes is gedacht met onze wiegdekens en ledikantdekens van biologische katoen en lamswol. Het assortiment bestaat uit een aantal bekende maar ook onbekendere merken.

plaid lamswol paars oranje

Onze duurzame producten


De unieke kussens en plaids van Ookinhetpaars kenmerken zich allemaal door kwaliteit & duurzaamheid. Zo hebben de kussens en plaids van Elvang het fairtrade keurmerk, worden de spreien van KnUS Handle With Love gemaakt in Turkije waarbij de plaatselijke economie direct wordt gesteund en zijn de wiegdekens en ledikantdekens van Klippan eco-gecertificeerd geproduceerd. 
 
deken grijze blokken

Ik weet zeker dat je het assortiment geweldig vindt!
Wil je het assortiment live bekijken?
Ik sta af en toe op beurzen en markten, in de agenda zie je waar in binnenkort te vinden ben.

Wil je meer van mij of Ookinhetpaars weten, je kunt me altijd mailen: info@ookinhetpaars.nl Ik hoor graag van je.

kussens plaids webshop Ookinhetpaars