Top

Kussens: oranje

Kussens in oranje


Oranje kussens maken je huis warm. Voeg daarom een warme, zonnige kleur toe aan je interieur met oranje kussens. Door het warme oranje is dit een kleur die erg fijn is om toe te passen in je huis. Doe dit wel met mate want oranje kan al snel overheersen. Dus in plaats van al je muren oranje te verven, kun je wellicht beter kiezen voor een paar mooie woonaccessoires in het oranje. Dus bijvoorbeeld een paar mooie hippe oranje kussens met daarnaast wat oranje vaasjes, kaarsen of een schilderij.

Onze oranje kussens vind je hier. Oranje brengt warmte en een zomers gevoel in huis. Met oranje sierkussens op je bank of stoel, haal je meteen de zomer in huis.

Bijna alle oranje kussens zijn handgemaakt door Ookinhetpaars. Van elk kussen is er maar één of enkele, je hebt dus een uniek exemplaar. Er is veel gebruik gemaakt van retro stoffen in combinatie met meubelstoffen. Een oranje kussen kleurt mooi op een bruine of beige bank. Warm en zomers met een oranje woonkussen in huis.

Ook mooi zijn de alpacawollen kussens uit de serie Horizon van het fairtrade merk Elvang.

Oranje kussens zijn mooi te combineren met rood en geel en met bruin. En oranje met wat groen is ook erg stoer en lekker retro. Enne, heb je wel al je muren of een enkele muur in het oranje: petje af, jij durft en je komt altijd thuis in een zonnig en warm huis! Blijf je bij alleen oranje, combineer dan met een oranje plaid. Combineer je liever met een andere kleur dan vind ik de combinatie oranje met grijze kussens erg mooi. Voor de zomerzon in huis kies je juist weer voor gele kussens.