Top

Moyha

Een kussen, plaid of sprei van Moyha

Moyha kussens, plaids en spreien van wol. Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, katoen en leer. We willen een gevoel uitstralen van zachtheid en warmte. Een warme deken alsof het je favoriete sweater is. We zijn geïnspireerd door het leven ten volste te leven. Zijn vibrerende en dynamische snelheid. Omdat we het altijd druk hebben gunnen we onszelf momenten van niks doen en luiheid. Dat houdt ons in balans. Langzaam wakker worden, rustig ontbijten en zien wat de dag ons brengt. Dan omring je je graag met mooie spullen, zachte kussens en warme dekens, allemaal van natuurlijke materialen.

Moyha kenmerkt zich door eenvoudige designs, zachte kleuren, goede kwaliteit en harmonie.

De kussens zijn gemaakt van 80% wol met 20% polyester. Het polyester geeft de wol stevigheid en vormvastheid. De kussens zijn er in bijna zwart (grafiet), donkergrijs (antraciet) en lichtgrijs. Ook is er een roze kussen. De details maken de sierkussens af: een leren subtiel bandje, een doorgestikt patroon of een naad aan de buitenkant. Deze details geven de grijze kussens een extra touch.

De plaids zijn van 30% wol met 70% acryl. Dit maakt het dat ze aanvoelen als katoen en dus niet prikken. Maar de wol die er in zit maken de plaids tot heerlijke warme dekens die erg comfortabel zijn. De plaids zijn gebreid en je hebt dus echt die gebreide uitstraling. Verkrijgaar in de kleuren: grijs (grey melange), roze (powder pink) en offo-white (cream).

Moyha maakt ook prachtige spreien. Deze bedpspreien zijn super groot maar liefst 250 cm bij 250 cm. Daardoor passen ze op elk tweepersoonsbed. De spreien zijn gemaakt van 80% wol met 20% polyester, wat de wol extra stevigheid geeft. Verkrijgbaar in grafiet (bjna zwart), antracietgrijs en lichtgrijs. Een sprei is een prachtig item op je bed en kleedt je slaapkamer mooi aan.