Top

Meyco

Een ledikantdeken van bio-katoen


Een ledikantdeken is zowel een must-have voor je baby want een lekkere zachte deken houdt je kindje heerlijk warm. En een deken met een mooi design is ook een aanwinst voor de babykamer. Een fijne ledikantdeken van zachte katoen kleedt het bedje maar ook de hele babykamer meteen aan. Zeker als zo'n babydeken ook nog een stoere uitstraling heeft, met een leuk patroon en een passende kleur voor het kamertje. 

Een ledikantdeken moet lekker wwarm houden. Daarnaast moet et natuurlijk een veilig product zijn voor je baby. Onze ledikantdekens zijn gemaakt van oeko-tex katoen. Oeko-tex is een keurmerk dat betekent dat het katoen geproduceerd is vrij van substanties of chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je baby of voor het milieu, Wel zo'n veilig idee toch?!
Onze ledikantdekens van Meyco zijn van 100% katoen. Na het wassen krijgt het katoen een natuurlijk badstof effect. Dit is typisch voor katoen. Om de deken lang mooi te houden raden we je aan om het te wassen met babyshampoo en daarna altijd in de droger te stoppen.  Daardoor gaan de vezels weer rechtop staan. Je deken blijft zo goed van kwaliteit en zachtheid.
Je doet erg lang met een ledikantdeken. De eerste periode slaapt je kindje misschien in een wieg en is een wiegdeken ideaal. Al snel gaat hij of zij over op het slapen in een ledikant. Daar slapen ze vrij lang in. Maar je gebruikt je deken niet alleen in het bedje. Gebruik 'm op de bank, in de maxi cosi, in de auto als speelkleed. Multifunctioneel en altijd heerlijk warm.
De ledikantdekens van Meyco zijn ecologisch geproduceerd. Goed voor het milieu en ook erg veilig voor je baby.

Met een mooie ledikantdeken doe je jaren. Je gebruikt 'm natuurlijk in het bedje. Maar ook in de auto, als speelkleed of als lekker warm dekentje op de bank. Ook kinderen die al lang in een groter bed slapen grijpen vaak nog snel naar hun oude ledikantdekentje om ze lekker warm te houden. Als ze een boekje lezen of t.v. kijken. Maar ook als ze wat moe of ziek zijn en gewoon lekker op de bank willen hangen.

Ons Meyco assortiment ledikantdekens is gemaakt van ecologische katoen. Zo weet je dat ze goed zijn geproduceerd. Er is rekening gehouden met mens, dier en milieu, en de dekens zijn dus ook veilig voor je kindje. En daarnaast natuurlijk ook lekker warm en superzacht.