Top

Meyco

Ledikantdeken katoen Little Clouds Roze
35% Korting

Ledikantdeken katoen Little Clouds Roze

€ 37,95 € 24,50
(tijdelijk niet leverbaar)

Een ledikantdeken van bio-katoen van Meyco


Hier vind je onze Meyco ledikantdekens: een combinatie van stoer design gecombineerd met zacht materiaal: biologische katoen.
Een ledikantdeken is een must-have voor je baby want een lekkere zachte deken houdt je kindje heerlijk warm. En een deken met een mooi design is ook een aanwinst voor de babykamer. Een fijne ledikantdeken kleedt het bedje maar ook de hele babykamer meteen aan. Zeker als zo'n babydeken ook nog een stoere uitstraling heeft, met een leuk patroon en een passende kleur voor het kamertje. 

Een ledikantdeken moet lekker warm houden. Daarnaast moet het natuurlijk een veilig product zijn voor je baby. Onze Meyco ledikantdekens zijn gemaakt van oeko-tex katoen. Oeko-tex is een keurmerk dat betekent dat het katoen geproduceerd is vrij van substanties of chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je baby of voor het milieu, Wel zo'n veilig idee toch?!
Onze ledikantdekens van Meyco zijn van 100% katoen. Na het wassen krijgt het katoen een natuurlijk badstof effect. Dit is typisch voor katoen. Om de deken lang mooi te houden raden we je aan om het te wassen met babyshampoo en daarna altijd in de droger te stoppen. Daardoor gaan de vezels weer rechtop staan. Je deken blijft zo goed van kwaliteit en zachtheid.
Je doet erg lang met een ledikantdeken. De eerste periode slaapt je kindje waarschijnlijk in een wieg. Al snel gaat hij of zij over op het slapen in een ledikant. Daar slapen ze vrij lang in en dus gebruik je je ledikantdeken ook zo lang. Maar je gebruikt 'm niet alleen in het bedje. Bijvoorbeeld ook in de auto, als speelkleed of als lekker warm dekentje op de bank. Ook kinderen die al lang in een groter bed slapen grijpen vaak nog snel naar hun oude ledikantdekentje om ze lekker warm te houden. Als ze een boekje lezen of t.v. kijken. Maar ook als ze wat moe of ziek zijn en gewoon lekker op de bank willen hangen. Gebruik 'm dus op de bank, in de maxi cosi, of in de auto. En wat dacht je als speelkleed. Multifunctioneel en altijd heerlijk warm. Je doet daarom jaren met een mooie ledikantdeken. 
De ledikantdekens van Meyco zijn ecologisch geproduceerd. Goed voor het milieu en ook erg veilig voor je baby.

Ons Meyco assortiment ledikantdekens is gemaakt van ecologische katoen. Zo weet je dat ze goed zijn geproduceerd. Er is rekening gehouden met mens, dier en milieu, en de dekens zijn dus ook veilig voor je kindje. En daarnaast natuurlijk ook lekker warm en superzacht.

Naast Meyco hebben we ook een mooi assortiment van het Zweedse merk Klippan.