Top

Kussens: wit, grijs, beige, bruin, zwart

Kussen alpaca wol: Horizon, bruin, rechthoekig

Kussen alpaca wol: Horizon, bruin, rechthoekig

€ 55,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Kussen alpaca wol: Latitude, beige
Nieuw
Kussen alpaca wol: Latitude, grijs
Nieuw
Kussen caramel visgraat

Kussen caramel visgraat

€ 46,00
Kussen grijs, Line
Nieuw

Kussen grijs, Line

€ 75,00
Kussen lichtgrijs grafisch

Kussen lichtgrijs grafisch

€ 55,00
(tijdelijk niet leverbaar)

Kussens zwart, grijs, bruin


Hier vind je alle kussens in neutrale kleuren overzichtelijk bij elkaar: grijs, beige, zwart, wit en bruin. Kussens in een neutrale tint kunnen op elke kleur bank en passen mooi in sowel rustige als wat drukkere interieurs. Zwarte of grijze kussens fleuren een bank wel op, maar zonder druk te worden. Daarnaast passen zwarte of witte kussens helemaal in de zwart-witte trend van nu. Maar je vindt hier ook kussens met een neutrale ondergrond met toch wat kleur er in. Zit jouw favoriete kussen er bij?

Op dit moment zie je veel zwart-wit in interieurs, het is helemaal hip. Logisch want het is stijlvol en geeft een rustige uitstraling. Daarnaast is het makkelijk om iets nieuws toe te voegen aan je woonkamer, het past altijd in het plaatje. De combinatie van zwart en wit straalt luxe uit. Zwart is stoer en wit vult dat aan als een luchtige, frisse tegenhanger. Ook combineren zwart en wit erg mooi met hout. 

Leuk dus om wat kussens in zwart-wit of andere rustige kleuren toe te voegen aan je interieur. Maar ook in een huis met meer kleur is het toevoegen van kussens in wat meer rustige tinten een goed idee. Het dempt het felle kleurrijke een beetje en kan net de verbindende factor zijn om verschillende kleuren met elkaar te combineren.
Hier vind je alle kussens mooi bij elkaar! Veel kijk en shop plezier.

Met kussens in rustige tinten voeg je een mooi rustig accent toe aan je inrichting. Woonaccessoires en dus ook sierkussens in neutrale tinten zijn eenvoudig met elkaar en met de andere spullen in je huis te combineren. Kussens in deze neutrale tinten passen op elke kleur bank.