Top

Kussens: rood

loading
close


close
min: max:
Kussen bordeaux Vika

Kussen bordeaux Vika

35,00
Kussen bordeauxrood, corduroy, Mats
Nieuw

Kussen bordeauxrood, corduroy, Mats

20,00
Kussen rood Vika

Kussen rood Vika

35,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Kussen rood, bordeauxrood, fluweel

Kussen rood, bordeauxrood, fluweel

28,50

Rode kussens, voor een warme kleur in huis


Wij hebben alle rode kussens voor jou verzameld. Rood is de kleur van de liefde, rood geeft warmte & rood maakt je huis fleurig. Combineer rood met roze en oranje voor een speelse, vrouwelijke look. Houd jij van de Scandinavische stijl? Kies dan voor rood met donker of juist licht blauw. Wil je het liever iets rustiger houden, kies dan voor verschillende tinten rood

Door rode kussens toe te voegen aan jouw interieur kies je voor een warme en vrolijke uitstraling. Kussens maken jouw zithoek helemaal af, combineer rode kussens met fris blauw, warm oranje of ga voor zomers met een combinatie met geel. Wij verkopen kussens in verschillende maten, combineer deze formaten voor een speels effect.

Durf jij het aan? Een rode muur in jouw huis? Kies voor de muur aan de noordzijde van het huis, zo haal je de warmte echt in huis. Je kunt ook de warmte van rood in huis halen door mooie accessoires in verschillende tinten rood toe te voegen. Een fijn zilverkleurig dienblad met rode vaasjes & kaarsen. Combineer dit met hout voor een robuuste uitstraling. Liever iets gewaagder? Kies dan voor koper in combinatie met rood. En leg natuurlijk een mooie rode plaid op je bank.