Top

Oyoy Living

Kussens en plaids van Deens design


Wat een prachtige kussens en plaids! Ookinhetpaars verkoopt een fijne selectie kussens en plaids van het Scandinavische merk OyOy Living. OyOy Living is een Deens merk dat mooie kussens en prachtige plaids maakt, allemaal met een stoer uiterlijk. Alle producten zijn geweven van biologische katoen dus duurzaam en milieu vriendelijk. Daarnaast valt het mooie Scandinavische design natuurlijk op.

We hebben superbrede langwerpige kussens  in mooie kleuren aubergine, geel en lichtblauw. Kussens met visgraat zijn er ook in het vierkant, in warm caramel, donkerblauw en donkergroen.
En ook in het assortiment zit een fijne plaid met strepen in een mooie kleuren combinatie van pasteltinten. De plaid is gebreid ipv zoals meestal geweven wat een extra mooie uitstraling geeft.
OyOy maakt kwaliteits producten met focus op design, kleurgebruik en altijd van uitstekende materialen.

Kussens en plaids van Oyoy Living


O wat een prachtig merk is OyOy Living toch! Het Scandinavische design en de kwaliteit stralen er van af. OyOY Living heeft een mooie collectie kussens en plaids voor jouw interieur.
Het hippe merk OyOy Living komt uit Denemarken. Scandinavisch design is het helemaal voor het interieur. Niet gek want de producten, het kleurgebruik en de materialen zijn prachtig.
OyOy laat zich inspireren door het klassieke Deense design en combineert dat met wat Japanse invloeden. Een combinatie van twee krachtige design stromen. Met wat kussens of een plaid van OyOy Living haal je dus een mooi stuk design in je interieur.

De naam Oyoy komt van OY, de letters die sinds 1929 op elk Deens vliegtuig staat. Het merk laat hiermee haar Deense roots zien.
Ookinhetpaars heeft een kleine, maar fijne selectie kussens en plaids van dit merk.

De plaid is van katoen (bio-katoen). Hij is niet geweven maar gebreid. Heel apart want dat zie je niet vaak. En tel daarbij op de mooie kleuren. Dan heb je toch een prachtige plaid op je bank liggen!
Met de prachtige woonaccessoires van Oyoy haal je een mooi kleuraccent in je huis.
Een aantal kussens zijn superbreed, maar liefst 70 cm en hebben een mooi grafisch ingeweven patroon. Ze zijn van lekker stevige katoen, uiteraard bio-katoen. Door het brede formaat staan ze super op je bank die ook in de breedte is.
Ook vind je een mooie collectie vierkante kussens.