Top

Oyoy Living

Kussen caramel visgraat
50% Korting

Kussen caramel visgraat

€ 46,00 € 23,00
(tijdelijk niet leverbaar)

Kussens van OyOy Living

Wat een prachtige kussens van Scandinavisch design. Ookinhetpaars verkoopt een fijne selectie kussens van het Deense merk OyOy Living. OyOy Living is een prachtig merk dat mooie kussens maakt, allemaal met een stoer uiterlijk. Alle producten zijn geweven van biologische katoen dus duurzaam en milieu vriendelijk. Daarnaast valt het mooie Scandinavische design natuurlijk op.

We hebben superbrede langwerpige kussens  in mooie kleuren aubergine, geel en lichtblauw. Kussens met visgraat zijn er ook in het vierkant, in warm caramel, donkerblauw en donkergroen.

OyOy maakt kwaliteits producten met focus op design, kleurgebruik en altijd van uitstekende materialen.

Kussens van Oyoy Living, Deens design


O wat een prachtig merk is OyOy Living toch! Het Scandinavische design en de kwaliteit stralen er van af. OyOY Living heeft een mooie collectie kussens voor jouw interieur.
Het hippe merk OyOy Living komt uit Denemarken. Scandinavisch design is het helemaal voor het interieur. Niet gek want de producten, het kleurgebruik en de materialen zijn prachtig.
OyOy laat zich inspireren door het klassieke Deense design en combineert dat met wat Japanse invloeden. Een combinatie van twee krachtige design stromen. Met wat kussens van OyOy Living haal je dus een mooi stuk design in je interieur.

De naam Oyoy komt van OY, de letters die sinds 1929 op elk Deens vliegtuig staat. Het merk laat hiermee haar Deense roots zien.
Ookinhetpaars heeft een kleine, maar fijne selectie kussens van dit merk.
Met de prachtige woonaccessoires van Oyoy haal je een mooi kleuraccent in je huis. Tip: combineer ze met een mooie plaid in een bijpassende kleur.

Een aantal kussens zijn superbreed, maar liefst 70 cm en hebben een mooi grafisch ingeweven patroon. Ze zijn van lekker stevige katoen, uiteraard bio-katoen. Door het brede formaat staan ze super op je bank die ook in de breedte is.
Ook vind je een mooie collectie vierkante kussens voor op de bank.