Top

Fest Amsterdam

Kussen blauw by Truly Truly
36% Korting

Kussen blauw by Truly Truly

37,50 24,00
Kussen roze by Truly Truly
36% Korting

Kussen roze by Truly Truly

37,50 24,00
Kussen tekst Buckle up Buttercup blauw
44% Korting

Kussen tekst Buckle up Buttercup blauw

25,00 14,00
Kussen zwart-wit by Truly Truly
36% Korting

Kussen zwart-wit by Truly Truly

37,50 24,00

Kussens en spreien van Fest Amsterdam


O wat worden we vrolijk van dit merk. Vrolijke kussens en mooie spreien die zijn ontworpen en gemaakt door het Nederlands merk Fest Amsterdam. Volgens Fest Amsterdam bepaalt de inrichting van je huis hoe je leeft en waar je je thuis voelt. Fest Amsterdam wil dat je blij bent in je huis en geniet van de mooie spullen en sfeer om je heen. Fest Amsterdam ontwerpt en produceert daartoe een gave collectie woonaccessoires. Nou dat is ze gelukt met deze gezellige kussens en prachtige spreien.

Een sprei van Fest Amsterdam

Een prachtige katoenen sprei voor op je bed. Mooi doorgestikt die je sprei een grafisch accent geeft. Ook zijn deze spreien super groot. 260 cm lang en 260 cm breed. Die past dus op elk tweepersoonsbed.
Perfect op je bed als sprei om je slaapkamer mooi in te richten. Maar je kunt 'm ook als (extra) deken gebruiken over je dekbed. Heerlijk warm zo'n extra laagje in een koude winternacht. Kortom, met zo'n mooie sprei heb je een praktisch en ook mooi woon item in je huis.

De kussens van Fest Amsterdam


De kussens hebben allemaal een leuke, kleurrijke print. Ook zijn er kussens met leuke teksten. De kleuren zijn sprankelend en een kussen van Fest Amsterdam geeft daardoor altijd kleur op je bank. Ook hebben ze een mooi formaat zodat er altijd nog wel eentje bijpast op je bank.
De kussens zijn allemaal even vrolijk en vormen een leuk kleuraccent in je interieur.
Ze zijn gemaakt van een katoen-linnen menging en hebben de linnen uitstraling. De kussens zijn 45 cm breed en lang, een fijne maat voor op elke bank van klein tot groot.
En de kussens van Fest Amsterdam zijn nu in de sale. Grijp je kans, het zijn de laatste exemplaren.