Top

Fest Amsterdam

De sierkussens van Fest Amsterdam zijn nu in de sale. Sla dus snel je slag en kies jouw mooie kussens voor op je bank. Combineer ze met een mooie plaid en je bank is klaar.
Kussen blauw by Truly Truly
47% Korting

Kussen blauw by Truly Truly

37,50 20,00
Kussen tekst Buckle up Buttercup blauw
40% Korting

Kussen tekst Buckle up Buttercup blauw

25,00 15,00
Kussen zwart-wit by Truly Truly
47% Korting

Kussen zwart-wit by Truly Truly

37,50 20,00

Kussens van Fest Amsterdam


Vrolijke kussens die zijn ontworpen en gemaakt door het Nederlands merk Fest Amsterdam. Volgens Fest Amsterdam bepaalt de inrichting van je huis hoe je leeft en waar je je thuis voelt. Fest Amsterdam wil dat je blij bent in je huis en geniet van de mooie spullen en sfeer om je heen. Fest Amsterdam ontwerpt en produceert daartoe een gave collectie woonaccessoires. Nou dat is ze gelukt met deze gezellige kussens.

De sierkussens van Fest Amsterdam


De kussens hebben allemaal een leuke, kleurrijke print. Ook zijn er kussens met leuke teksten. De kleuren zijn sprankelend en een kussen van Fest Amsterdam geeft daardoor altijd kleur op je bank. Ook hebben ze een mooi formaat zodat er altijd nog wel eentje bijpast op je bank.
De sierkussens zijn allemaal even vrolijk en vormen een leuk kleuraccent in je interieur.
Ze zijn gemaakt van een katoen-linnen menging en hebben de linnen uitstraling. De maat is 45 cm breed en lang, een fijne maat voor op elke bank van klein tot groot.
En de kussens van Fest Amsterdam zijn nu in de sale. Grijp je kans, het zijn de laatste exemplaren.