Top

Kussens: paars, lila

Paarse kussentjes op je bank, dat geeft sfeer aan je interieur. Combineer een paars kussen met andere kleuren zoals met groen of hou het rustig met bijvoorbeeld grijs. Paars is er in verschillende tinten, van diep donkerpaars tot lila. Mooi is het om die verschillende tinten te laten zien in je interieur.
loading
close


close
min: max:
Kussen lila, gebreid, Storm
Nieuw

Kussen lila, gebreid, Storm

24,50
Kussen Paars 914

Kussen Paars 914

32,00
Kussen paars grijs, velvet, amethyst
Nieuw

Kussen paars grijs, velvet, amethyst

39,50
Kussen paars Heidi
Nieuw

Kussen paars Heidi

20,00
Kussen paars Robby
Nieuw

Kussen paars Robby

27,95

Paars sierkussens


Paarse kussens
 staat mooi op zowel een beige als grijze bank en geven je interieur veel kleur. Paarse kussentjes zijn warm van uitstraling. Zowel paars als lila kun je ook mooi combineren met kleuren zoals roze of groen. Samen een prachtige, kleurrijke combinatie op je bank. Hou je van meer rust, kies dan voor grijs samen met je paarse kussentjes.

Paarse kussens op je bank


Paars stimuleert de creativiteit, straalt rust uit en komt weelderig, soms zelfs koninklijk over. Paars kun je dus erg goed in je interieur verwerken, zowel als primaire kleur maar ook als kleuraccent. Wil je het iets rustiger, kies dan voor lila. Lila kan mooi op muren, dat is minder aanwezig dan paars. Vervolgens kun je de ruimte aanvullen met paarse woonaccessoires zoals kandelaars, vazen en natuurlijk paarse kussens.

Combineer je paarse kussenhoezen


Heb je een tuin met veel paarse bloemen, dan kun je de kleur mooi laten terugkomen op je terras, paarse stoeltjes, een paarse plaid of een windlicht met een paarse kaars. Zo worden huis en tuin één geheel.
Wil je sierkussens in paars of lila combineren op je bank met andere kussens, maak dan eens een combinatie met een grijs kussen om het rustig te houden. Of ga voor lekker veel kleur en combineer paars met roze kussens.