Top

Kussens: paars, lila

Paarse kussentjes op je bank, dat geeft sfeer aan je interieur. Combineer een paars kussen met andere kleuren of hou het rustig met bijvoorbeeld grijs.
Kussen Paars 834
25% Korting

Kussen Paars 834

42,50 32,00
Kussen Paars 914
25% Korting

Kussen Paars 914

42,50 32,00
Kussen paars alpaca wol: Horizon, passion-dahlia, langwerpig
26% Korting
Kussen paars Robby
Nieuw

Kussen paars Robby

27,00
Kussen paars, passion-dahlia,  alpaca wol: Horizon, vierkant
26% Korting

Paars kussens


Paarse kussens
 staat mooi op zowel een beige als grijze bank en geven je interieur veel kleur. Paarse kussentjes zijn warm van uitstraling. Zowel paars als lila kan je ook mooi combineren met bank in een fellere kleur roze of groen.

Paarse kussens voor jouw bank


Paars stimuleert de creativiteit, straalt rust uit en komt weelderig, soms zelfs koninklijk over. Paars kun je dus erg goed in je interieur verwerken, zowel als primaire kleur maar ook als kleuraccent. Wil je het iets rustiger, kies dan voor lila. Lila kan mooi op muren, dat is minder aanwezig dan paars. Vervolgens kun je de ruimte aanvullen met paarse woonaccessoires zoals kandelaars, vazen en natuurlijk paarse kussens. Heb je een tuin met veel paarse bloemen, dan kun je de kleur mooi laten terugkomen op je terras, paarse stoeltjes, een paarse plaid of een windlicht met een paarse kaars. Samen een mooi en warm geheel. Zo worden huis en tuin één geheel.
Wil je sierkussens in paars of lila combineren op je bank met andere kussens, maak dan eens een combinatie met een grijs kussen om het rustig te houden. Of ga voor lekker veel kleur en combineer paars met roze kussens.