Top

Kussens: paars, lila

Kussen Paars 834
15% Korting

Kussen Paars 834

42,50 36,00
Kussen Paars 914
15% Korting

Kussen Paars 914

42,50 36,00
Kussen paars alpaca wol: Horizon, passion-dahlia, rechthoekig
16% Korting
Kussen paars, passion-dahlia,  alpaca wol: Horizon, vierkant
16% Korting

Kussens paars en lila


Paarse kussens, lila kussens, je vind ze allemaal hier. Paarse kussens staat mooi op zowel een beige als grijze bank en geven je interieur veel kleur. Lila kussens zijn wat rustiger van uitstraling. Zowel paars als lila kan je ook mooi combineren met bank in een fellere kleur roze of groen.
In deze categorie vind je de paarse en lila handgemaakte patchwork kussens van ons eigen merk Ookinhetpaars.

De paarse sierkussens zijn er in 4 stoffen (50 cm) en 9 verschillende stoffen (XL, 60 cm). Elk kussen is uniek.

Paarse kussens voor jouw interieur


Paars stimuleert de creativiteit, straalt rust uit en komt weelderig, soms zelfs koninklijk over. Paars kun je dus erg goed in je interieur verwerken, zowel als primaire kleur maar ook als kleuraccent. Wil je het iets rustiger, kies dan voor lila. Lila kan mooi op muren, dat is minder aanwezig dan paars. Vervolgens kun je de ruimte aanvullen met paarse woonaccessoires zoals kandelaars, vazen en natuurlijk paarse of lila kussens. Heb je een tuin met veel paarse bloemen, dan kun je de kleur mooi laten terugkomen op je terras, paarse stoeltjes, een paarse of lila plaid of een windlicht met een paarse kaars. Samen een mooi en warm geheel. Zo worden huis en tuin één geheel.
Wil je paars of lila combineren op je bank, maak dan eens een combinatie met een grijs kussen om het rustig te houden. Of ga voor lekker veel kleur en combineer paars met roze kussens.