Top

Kussens op grootte

Kussens brengen kleur en gezelligheid op je bank


Kussens op de bank zijn uiteraard heel praktisch. Je kunt er lekker tegenaan zitten, geven een steuntje in de rug en bieden bescherming bij een enge film.

Maar kussens kunnen zo veel meer doen. Je brengt op een eenvoudige manier extra kleur toe aan je interieur. De hele look en feel van je woonkamer kun je met een paar nieuwe kussens compleet veranderen. Kies in de zomer voor heldere & frisse kleuren. In de herfst kies je juist voor mooie tinten als bruin, grijs en bijvoorbeeld oker geel. In de winter gaat de voorkeur uit naar warme kleuren en warme stoffen, kies in de winter dus voor het warme alpaca wol.

Waar je ook van houdt, op elke bank past een fijn zacht kussen. In onze webshop vind jij zeker kussens die bij jouw stijl passen en jouw interieur een frisse look geven.
Wij verkopen diverse maten kussen, voor een wat kleinere bank of voor in een stoel kies je een kleiner vierkant exemplaar. Voor een grotere bank kies je voor de wat grotere kussens van 60 bij 60 cm in het vierkant of de wat stoerdere rechthoekige vorm. Op een hoekbank kun je juist allerlei formaten kwijt, varieer gerust met diverse maten en kleuren. Dit geeft een fijn speels effect.
Onze grote kussens zijn ook ideaal als extra lounge plek op de grond.

Sierkussens komen ook steeds meer terug in de slaapkamer, ze geven de slaapkamer niet alleen luxere uitstraling, kussens zijn ook praktisch bij het lezen van een boek of als je tv wilt kijken.

Kussens, in elke maat voor elke bank


Op deze pagina vind je eenvoudig alle kussens gesorteerd op maat. We hebben een categorie gemaakt met vierkante kussens van 40 cm tot 50 cm groot, dit is een standaard formaat.

Daarnaast hebben wij gekozen voor de XL vierkante kussens, dit zijn kussens van 60 cm groot. Deze XL kussens zijn ook perfect als lounge kussen te gebruiken, zo creëer je makkelijk extra zitplaatsen op de vloer.

De categorie rechthoekige kussens hebben wij toegevoegd omdat rechthoekige kussens een bank net dat beetje extra geven. Ook zijn dit formaat kussens ideaal als ruggensteuntje.

Juist de combinatie van verschillende formaten kussens brengt extra sfeer jouw interieur.
Voor zowel een groot als een klein huis, een grote lounge bank of een schattige love-seat, voor elke zitplek hebben wij mooie sierkussens!

Kussens voor de babykamer of kinderkamer


Sierkussens kunnen niet alleen op je bank in de woonkamer. Ook op de babykamer of kinderkamer doen kussens het goed. Kinderkamer kussens maken het kamertje af en geven kleur en sfeer. Met name het merk La Cerise sur le Gateau maakt leuke kinderkussens in fijne kleuren en leuke prints,