Top

Kussens: multicolor

Kussen katoen: Olivia roze
20% Korting

Kussen katoen: Olivia roze

€ 55,00 € 44,00
Sierkussen Josephine

Sierkussen Josephine

€ 35,00
(tijdelijk niet leverbaar)

Kussens in kleur


Fijne kussens met veel kleur, die vind je hier!
Je ziet het vast wel eens voorbij komen op Pinterest, of misschien heb je zelf zo'n interieur: huizen vol met kleur. Het kan niet kleurrijk genoeg zijn. Heerlijk. Ik word er erg vrolijk van. Elke wand een andere kleur of juist een witte basis maar vol kleurrijke woonaccessoires, kaarsen, vazen, schilderijen en natuurlijk kussens. Of zo'n mooie kelim op de vloer vol met fantastische kleuren bij elkaar.

Deze kleurrijke kussens geven je huis heel veel kleur. Fleur jij je grijze bank op met zo'n multicolor kussen? Je voegt zo meteen een echte blikvanger toe. Hier vind je alle kussens met veel kleur er in, leuk voor een kleurrijk interieur maar ook mooi als een enkele blikvanger in een rustige basis.
Hou je wel van kleur maar wil je toch wat rust in je interieur, kies dan voor hier en daar een toef kleur in de vorm van sierkussens. Hou je grote meubels rustig, kies bijvoorbeeld voor een grijze bank en combineer dat met wat spulletjes in felle kleurtjes. Of bijvoorbeeld een paar kleurrijke kussens op je bank. Color your home!