Top

La Cerise sur le Gateau

Leuke sierkussens van het Franse merk la Cerise sur le Gateau. De naam betekent: de kers op de taart. Met deze leuke kussens op je bank maak je je woonkamer gezellig en kleurrijk. En ze zijn nu nog leuk in de sale ook.
Sierkussen Josephine vierkant
26% Korting

Sierkussen Josephine vierkant

38,00 28,00
Sierkussen petrol All you need is...
33% Korting

Sierkussen petrol All you need is...

35,00 23,50
(tijdelijk niet leverbaar)
Sierkussen poes Zwicky Biscuit
27% Korting

Sierkussen poes Zwicky Biscuit

27,50 20,00
Sierkussen roze stipjes Lina Bubble
27% Korting

Sierkussen roze stipjes Lina Bubble

27,50 20,00

Mooie kussens van biologische katoen van la Cerise sur le Gateau


Het zijn deze kussens die de sfeer in huis nét dat bijzondere accent geven. 
De kussens van la Cerise sur le Gateau kenmerken zich door hun stoere motieven, de leuke prints en de prachtige kleuren. Daarnaast zijn alle sierkussens gemaakt van biologische katoen, er is dus rekening gehouden met het milieu. Wel zo prettig.
Ookinhetpaars verkoopt een fijne selectie sierkussens van het Franse merk la Cerise sur le Gateau. De kleuren matchen mooi samen, zo kun verschillende kussens heel goed met elkaar combineren.
La Cerise sur le Gateau betekent de kers op de taart. En dat zijn kussens ook eigenlijk wel, de kers op de taart van je bank. Ze fleuren je interieur op en geven 'm net een beetje extra kleur en smaak:-).

La Cerise sur le Gateau, het verhaal achter de kussens


Deze prachtige kussens van bio-katoen zijn een lust voor het oog. Zoals de naam al zegt komt dit merk uit Frankrijk. De stoffen die gebruikt worden zijn Oeko-Tex gecertificeerd. Dit betekent dat de stoffen vrij zijn van chemische stoffen en dus milieu vriendelijk worden geproduceerd.
Door de mooie prints, teksten en kleuren zijn de sierkussens stuk voor stuk geweldige eye-catchers die je woonkamer een enorme boost geven! Maar niet alleen je woonkamer. Door de prints zijn ze ook erg leuk in de kinderkamer.
Het uitgebreide verhaal over La Cerise sur le Gateau vind je op onze blog over La Cerise sur le Gateau.