Top

Knit Factory kussens

Knit Factory sale. Mooie kussens voor een klein prijsje. Hoge kwaliteit producten gemaakt van wol met acryl. De laatste kussens van Knit Factory nu in de aanbieding.
Kussen grijs antraciet Luc
42% Korting

Kussen grijs antraciet Luc

59,95 35,00
Kussen olive Lynn
37% Korting

Kussen olive Lynn

42,75 27,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Kussen stone green Lynn
37% Korting

Kussen stone green Lynn

42,75 27,00
Kussen taupe Luc
42% Korting

Kussen taupe Luc

59,95 35,00

Kussens van Knit Factory

De kussens van Knit Factory hebben een natuurlijke uitstraling en zijn prachtig gebreid. Een aantal hebben mooie details zoals knopen van kokoshout en leren bandjes. Deze details geven de gebreide kussens een extra mooi accent.

Gebreide kussens


De gebreide kussens van het Nederlandse merk Knit Factory zijn een aanwinst op je bank. Stuk voor stuk worden ze met oog voor detail gemaakt. De stoere kussens hebben mooie, rustige tinten en hebben hierdoor een natuurlijke uitstraling. De kleuren zijn veelal ingetogen van jeans blauw tot stone green, van olive tot beige en grijs. Heel mooi te combineren op je bank met een grijze plaid of een groene plaid. Of bedek je bank eerst met een grand foulard.
De materialen voor de kussens van Knit Factory zijn allemaal duurzaam en van hoge kwaliteit. Het gebruikte materiaal voor het breisel is wol met acryl. Wol is heerlijk zacht. De menging met acryl zorgt ervoor dat je sierkussen niet prikt (het voel aan als katoen) en goed vormvast is. Dus hij blijft ook zijn vorm houden ook nadat je er een tijd tegenaan gezeten hebt. Daarnaast zorgen de verschillende gebreide steken die gebruikt zijn zoals een rechte steek, averecht en gerstenkorrel voor een extra mooi accent. En vergeet de extra details niet zoals de bandjes en knopen.

Nederlandse kussens


De kussens van Knit Factory komen uit Nederland. Productie uit Nederland, dat zie je niet vaak meer. Veel producten worden tegenwoordig in lage lonen landen gemaakt. Deze kussens komen dus uit ons eigen land wat zorgt voor minder vervoer en dat is dus beter voor het milieu. 
De productie vindt plaats in één van de laatste echte breifabrieken die Nederland nog kent. Knit Factory regelt ook zelf het hele productieproces, van de inkoop van de materialen tot het breien op de machines. Ze bieden daardoor een hele goede kwaliteit die de producten ook echt uitstralen. En dat dus gewoon uit ons eigen Nederland.

Prachtige kwaliteit


Alleen natuurlijke materialen die kleurecht en vormvast zijn, worden gebruikt voor de kussens van Knit Factory. Mooie garens, leren bandjes, stukjes kokosnoot, telkens in een prachtige natuurlijke combinatie.
Breisels zijn een trend in het interieur. Het heeft een natuurlijke uitstraling en een hang naar vroeger, en is helemaal terug. Je ziet bijvoorbeeld ook weer veel gebreide plaids. Bij Knit Factory zijn alle kussens gebreid van wol met acryl. Het acryl zorgt voor de vormvastheid. Daarnaast kriebelt het echt niet, het lijkt bijna katoen
Al met al prachtige kussens die een aanwinst zijn op je bank, stoel of bed. Natuurlijk heel mooi te combineren met een plaid van Knit Factory.