Top

Kussen Turquoise 843

  • Kussen Turquoise 843
  • Kussen Turquoise 843
  • Kussen Turquoise 843
  • Kussen Turquoise 843
rating 5
(5 / 1 Reviews)
32,00
Bestellen op aanvraag


Kussen turquoise


Kussen in turquoise kleuren met wat okergele accenten. Dit turquoise kussen is handgemaakt en heeft vier turquoise stoffen op de voorkant in een patchwork patroon. Samen vormen deze stoffen een mooi geheel.
Turquoise geeft een fris en kleurrijk accent aan je huis, het haalt bijvoorbeeld een grijze of bruine bank eenvoudig op. Leg er wat turquoise sierkussens in en je hebt meteen een mooi kleur accent. En turquoise is ook goed te combineren met andere kleuren, zoals met (oker)geel, roze of met rood. Ook mooi in combinatie met donkerblauw dan maak je het wat rustiger en sjieker. Laat turquoise terugkomen in je andere woonaccessoires voor een mooi geheel.

Voor dit turquoise kussen zijn mooie stevige meubelstoffen gebruikt die goed bij elkaar passen. De vier verschillende stoffen maakt het een spannend geheel.
De achterkant van het kussen is effen en van beige stof en bevat een rits netjes weggewerkt, handig voor het binnenkussen. Zo kun je de hoes ook wassen (liefst wolwas).
Dit product wordt geleverd inclusief mooie kwaliteit binnenkussen (veren vulling), maar je kan ook alleen de hoes kiezen. Het kussen is 50 cm breed bij 50 cm lang, vierkant. Een standaardmaat en er passen dus makkelijk een paar kussens op je bank. Deze turquoise kussens worden handgemaakt door Ookinhetpaars. Je hebt dus een uniek product!

Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Yvonne (25-06-2015) rating 5 3 verschillende kussens besteld en heel snel ontvangen.
Prachtig gemaakt en staan waanzinnig op mijn loungebank....

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over