Top

Kussen Paars 862

  • Kussen Paars 862
  • Kussen Paars 862
  • Kussen Paars 862
  • Kussen Paars 862
57,00
Bestellen op aanvraag


Paars kussen


Handgemaakt woonkussen met 9 paarse en lila kleurvlakken, gemaakt van 9 verschillende (meubel)stoffen op de voorkant. Voor dit XL kussen zijn mooie, stevige meubelstoffen gebruikt, zowel nieuwe als oude (ongebruikte) stoffen. De achterkant is effen beige. Daarin zit een rits netjes weggewerkt voor het binnenkussen. Zo kun je de kussenhoes ook wassen (liefst wolwas).
Dit kussen wordt geleverd inclusief kwaliteit veren binnenkussen.
Het kussen is supergroot, 60 cm bij 60 cm. Lekker XL dus. Daarom ook erg geschikt als extra zitplek op de grond.

Mensen die van paars houden zijn creatief en staan open voor spiritualiteit. Omdat paars blijkbaar de creativiteit stimuleert kun je paars goed gebruiken in je hobbykamer of werkkamer.
Paars kun je mooi combineren met andere kleuren in je meubels of woonaccessoires. Paars in combinatie met zwart of grijs is chic maar ook warm. Combineer je paars en lila met (fel)groen, oranje en turkoois geeft het een meer exotisch mooi effect. Paars met rozetinten zwakt het echt vrouwelijke van het roze wat af en is een erg mooie combinatie omdat paars en roze elkaar benadrukken. Met paars geef je het huis een persoonlijke uitstraling. Kies dus voor wat paarse kussens in jouw eigen huis!
Van elk sierkussen maakt Ookinhetpaars er maar 1. Je hebt dus een uniek exemplaar op je bank liggen.

Merk: Ookinhetpaars.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over