Top

Kussen Oranje 837

  • Kussen Oranje 837
  • Kussen Oranje 837
  • Kussen Oranje 837
  • Kussen Oranje 837
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
42,50
Bestellen op aanvraag


Oranje kussen handgemaakt


Oranje kussen handgemaakt van verschillende woonstoffen. Dit kussen heeft 4 verschillende stoffen op de voorkant. Het zijn allemaal meubelstoffen dus lekker stevig. Het zijn een zigzag patroon, een bloem, een effen oranje stof en rondjes. Mooi zo'n oranje kussen voor op je bank.
De achterkant is effen bruin en bevat een rits voor het binnenkussen. Zo kun je de kussenhoes ook wassen (liefst wolwas).
Inclusief binnenkussen (veren, diervriendelijk geproduceerd). Maar je kunt ook voor alleen de hoes kiezen.
Formaat: 50 cm bij 50 cm, een mooi formaat voor elke bank.
Oranje geeft kleur en warmte aan je interieur. Oranje is mooi te combineren met bruin of beige tinten. Ook heel mooi samen met groen.

We maken zelf een serie sierkussens. Deze kenmerken zich door het gebruik van verschillende stoffen bij elkaar. De normale formaten zijn 50 cm en hebben 4 stoffen, de XL van 60 cm 9 stoffen. Ze worden in 1 of enkele stuks gemaakt dus je hebt altijd een uniek item.
Merk: Ookinhetpaars.

Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Ruud (08-09-2015) FullFullFullFullFull Wat een leuke kussens, wat leuk verpakt met een persoonlijk kaartje, en....de volgende dag al in huis.
Ookinhetpaars is een echte aanrader voor als je iets moois en exclusiefs zoekt en waarvan de prijs dan ook nog eens betaalbaar is.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Dit vind je misschien ook mooi