Top

Kussen groen 719

  • Kussen groen 719
  • Kussen groen 719
  • Kussen groen 719
42,50
Bestellen op aanvraag


Groen kussen met roze


Handgemaakt woonkussen in de kleuren combinatie groen met roze. Dit groene kussen heeft een combinatie van stoffen in verschillende groene tinten met ook wat roze accenten. Hiervoor zijn vier verschillende meubelstoffen gebruikt, samen in een mooie combinatie. De stof linksboven de ruit is een wollen stof. De andere 3 stoffen zijn van stevige katoen, alledrie met een bloemenpatroon er in.
De achterkant is gemaakt van effen taupe (bruingrijze) stof en daarin zit de rits voor het binnenkussen netjes weggewerkt. Zo kun je de kussenhoes ook eenvoudig wassen (liefst wolwas).
Je krijgt 'm compleet dus inclusief binnenkussen (veren, diervriendelijk geproduceerd!), maar je kunt uiteraard ook kiezen voor alleen de hoes.
Formaat: standaardmaat van 50 cm bij 50 cm, maar dan net wat krapper. De hoes is bewust wat kleiner dan 50 cm gemaakt zodat het binnenkussen die wel precies 50 cm is er mooi er in past. Zo heb je een mooi stevig kussen, niet flubberig.
We maken deze kussens zelf en er wordt van elk exemplaar in principe maar 1 gemaakt. Zo heb je echt een uniek product in huis. Omdat we steeds nieuwe stoffen in het assortiment hebben, wisselt onze collectie kussens voortdurend.
Door de kleurencombinatie vormt dit groene kussen een mooi kleur accent op je bank. Leuk om te combineren met dezelfde kleur groen of roze, die je kan toepassen in andere woonaccessoires. Past natuurlijk erg leuk in de Urban Jungle trend van dit moment.
De kussens zijn handgemaakt en van ons eigen merk Ookinhetpaars

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Dit vind je misschien ook mooi