Top

Kussen Groen 831

  • Kussen Groen 831
  • Kussen Groen 831
  • Kussen Groen 831
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
57,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Kussen groen


Mooi groen kussen handgemaakt door Ookinhetpaars. Dit kussen bestaat uit vlakken stof met 9 verschillende stoffen, allemaal in een groene kleurstelling. Deze stoffen zijn allemaal stevige stevige interieurstoffen. Er is gebruikt gemaakt van een combinatie van zowel nieuwe als oude (ongebruikte) meubelstoffen. De achterkant van dit kussen is van effen beige stof en bevat een rits die netjes is weggewerkt, zodat je het binnenkussen er makkelijk in/uit kunt doen. Zo kun je de kussenhoes wassen mocht dat nodig zijn (liefst wolwas).
Het kussen is extra groot, maar liefst 60 cm bij 60 cm. Je kan 'm mooi gebruiken op je bank, maar ook als extra zit plek op de grond.
Door het gebruik van stoffen met blad patronen past dit groene kussen supermooi in de trend van dit moment: urban jungle.

Informatie groen kussen


  • Inclusief binnenkussen van goede kwaliteit (veren).
  • Maat: 60 cm bij 60 cm. XL dus.
  • Merk: Ookinhetpaars
  • Uniek exemplaar, van elk kussen wordt maar 1 gemaakt.
  • Kleurgebruik: een combinatie van stoffen met groen er in.


Groen in je huis


Groen is op dit moment echt een trendkleur voor in huis. Denk aan die mooie mintgroene kleur die je nu veel ziet. Maar ook de trend Urban Jungle waarbij de natuur, vaak letterlijk, in de vorm van planten, in huis wordt gehaald. Naast planten zie je deze trend terug in allerlei bladmotieven op woonaccessoires. Dit groene kussen sluit helemaal aan bij deze interieur trend Urban Jungle, met stoffen in bladmotieven. Combineer je kussens met andere woonaccessoires in het groen en een rustige basis van wit, grijs of bruintinten en je huis is af! Color your home.


Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Anneke (14-01-2017) FullFullFullFullFull Erg tevreden met dit mooie kussen. Netjes afgewerkt en van goede kwaliteit. Daarnaast ook erg tevreden over de goede service (snelle reactie op de mail en snelle verzending van het product).

Stuur naar een vriend
@
@