Top

Kussen alpaca wol: Horizon, plum-cognac, rechthoekig

  • Kussen alpaca wol: Horizon, plum-cognac, rechthoekig
57,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Plum-cognac kussen van wol


Kussen in een warme bruinrode/bordeauxrode kleur met een ingeweven ruiten patroon. De kleur loopt van heel licht naar donker. Het kussen is heerlijk zacht omdat het geweven is van alpacawol (50%) met schapenwol (40%) en microfiber (10%). Alpacawol komt van de alpaca die ook wel de berglama wordt genoemd. De berglama leeft in Zuid Amerika en wordt gehouden om zijn prachtige zachte wol van zeer hoge kwaliteit. Alpacawol voelt heerlijk warm aan.
Het bordeaux rode kussen is rechthoekig en is 60 cm breed en 40 cm hoog. Door de breedte is dit een hele fijne maat voor op de bank. Op elke bank groot of klein passen wel een paar van deze maat kussens. Heel leuk natuurlijk om verschillende sierkussens met elkaar te combineren.
Het ruiten kussen heeft een mooie bruinrood verloop van licht naar donker. Echt een warme kleur die elke bank een mooie kleurboost geeft. Combineer deze kleur met bijvoorbeeld zachtroze, dat staat prachtig.

Leuk: In hetzelfde patroon en materiaal is is ook een bijpassende plaid, samen vormen ze natuurlijk een super combinatie op de bank.

Het kussen wordt gratis verzonden!

Kussen roodbruin alpacawol

  • Kleur: plum-cognac, met een verloop van licht naar donker.
  • Uit de serie: Horizon. Een prachtige serie van 6 plaids en 6 kussens, allemaal met dit mooie ruiten patroon en verlopende kleuren.
  • Er is dus ook een bijpassende plaid in dezelfde kleur bordeaux en ruitpatroon.
  • Materiaal: 50% alpaca wol, 40% schapenwol, 10% microfiber.
  • Formaat: 60 cm breed bij 40 cm lang.
  • Inclusief goede kwaliteit veren binnenkussen (veren uiteraard diervriendelijk geproduceerd). Je koopt dus meteen een compleet product. Maar er is ook een optie om alles de hoes te nemen.
  • Merk: Elvang een Deens merk woonaccessoires.
  • Elvang heeft de fair-trade certificering. Dus er is oog voor het milieu, de werknemers en het dierenwelzijn. Wel zo prettig toch om te weten.

Onderhoud van dit kussen


Wol en dus ook alpaca wol is van zichzelf vuil afstotend en je kussen wordt daarom niet snel vuil. Je kunt alpaca wollen kussens het beste af en toe even buiten laten luchten (de hoes), liefst als het wat mistig/vochtig weer is (geen regen). Dan blijft ie op z'n mooist. Indien het een keer echt nodig is, dan laten stomen.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@