Top

Kussen alpaca wol: Horizon, blauw

 • Kussen alpaca wol: Horizon, blauw
 • Kussen alpaca wol: Horizon, blauw
 • Kussen alpaca wol: Horizon, blauw
 • Kussen alpaca wol: Horizon, blauw
 • Kussen alpaca wol: Horizon, blauw
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
59,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Blauw kussen van wol


Blauw kussen geweven van alpacawol in een zacht ruitenpatroon. Dit is een heerlijk zacht kussen. De kleur is blauw een beetje grijzig Scandinavisch blauw en loopt van heel licht naar donker/midden blauw. Ook het ruitenpatroon loopt dus door van licht naar donker.

Blauw is een fijne kleur voor in je huis. Het geeft rust en straalt een Scandinavische sfeer uit. Een blauw kussen is erg mooi te combineren met andere kussens op je bank. Hou bijvoorbeeld het Scandinavische sfeertje vast met met grijs en veel wit. Maar je combineert dit blauwe kussen ook heel goed in een stoere uitstraling, met fellere tinten zoals met rood. En omdat dit kussen een bijpassende blauwe plaid heeft is dat altijd een mooie combinatie op je bank.

Dit sierkussen is heerlijk zacht. Het materiaal van de hoes is alpacawol (50%) met schapenwol (40%) en microfiber (10%). Alpacawol komt van de alpaca die ook wel de berglama wordt genoemd. Deze berglama leeft in Zuid Amerika en wordt gehouden om zijn prachtige zachte wol van zeer hoge kwaliteit. De alpaca wol wordt fairtrade geproduceerd in Peru. Alpacawol isoleert erg goed en voelt heerlijk warm aan. Deze wollen kussens zijn van prachtige kwaliteit en zijn van het Deense merk Elvang.

Het blauwe kussen is 40 cm breed en 60 cm lang. Kussens is de breedte staan altijd erg mooi op de bank omdat een bank ook in de breedte is.
Het kussen heeft een mooie blauwe kleurschakering van licht naar donker in ruiten. 

Leuk: In hetzelfde patroon en materiaal is is ook een bijpassende blauwe plaid, samen vormen ze een prachtige combinatie op de bank.

Het kussen wordt gratis bij je bezorgd en is inclusief binnenkussen. Maar alleen de hoes kan natuurlijk ook.

Kussen blauw alpacawol

 • Kleur: midnight blue; blauwe kussenhoes, van licht naar donker. Een beetje een grijzige kleur blauw.
 • Serie: Horizon. Dit kussen is er in zes verschillende Scandinavische zachte kleuren met allemaal een bijpassende plaid.
 • Er is ook een bijpassende blauwe plaid in dezelfde kleur blauw en ruitpatroon.
 • Materiaal: 50% alpaca wol, 40% schapenwol, 10% microfiber.
 • Formaat: 40 cm breed bij 60 cm lang.
 • Wordt geleverd inclusief veren binnenkussen.
 • Merk: Elvang een Deens merk woonaccessoires.


Onderhoud blauw kussen


Wol, en dus ook alpaca wol heeft den eigenschap dat het vuil afstoot en je kussen wordt daarom niet snel vuil. Je kunt je kussenhoes het beste af en toe even buiten laten luchten, liefst als het wat mistig/vochtig weer is (geen regen). Dan blijft ie op z'n mooist. Indien het een keer echt nodig is, dan laten stomen.

Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Elvira (30-03-2018) FullFullFullFullFull Mooie kwaliteit en lekker zacht. Het kussen staat super op mijn bank. Bedankt.

Stuur naar een vriend
@
@

Dit vind je misschien ook mooi