Top

Plaids: katoen

Een plaid van katoen


Kriebelt wol bij je? Geen probleem, we hebben een supermooi assortiment katoenen plaids. Wat dunnere en wat dikkere, allemaal erg zacht. Van een gewoon formaat tot XL die je ook op je bed kunt gebruiken. En in allerlei verschillende kleuren zodat je er altijd één vindt die bij jouw interieur past.
Een plaid geweven van katoen is natuurlijk heerlijk voor in de zomer. Lekker luchtig, maar omdat ze vaak dubbel gebreid zijn of van wat dikkere katoen zijn, houdt ie je toch warm. Want In Nederland en België is het helaas niet altijd heel warm in de zomer. Dan sla je ook 's avonds als je buiten op je terras zit, makkelijk zo'n katoenen plaid om je heen.Zo kan je 's avonds, ook als het wat frisser wordt, nog heerlijk in je tuin zitten.

Maar ook de rest van het jaar gebruik je een katoenen plaid. In huis leg je 'm mooi op de leuning van je bank of op een stoel. Zo geef je je interieur meteen extra kleur. En ook katoen houdt je goed warm. Extra fijn als je niet tegen wol kan of bewust kiest voor katoen.

Een plaid van katoen is heerlijk voor de zomer. 
We hebben katoenen plaids van de volgende merken:
  • Funky Doris, een hip merk met katoenen plaids in fijne kleurtjes.
  • Fest Amsterdam, de XL plaids mooi doorgestikt, die erg goed als sprei te gebruiken zijn, in 4 mooie kleuren.
  • Knus Handle with Love,  deze hebben ook een visgraat en daarnaast hebben we 2 stone-washed plaids in supergroot XL formaat.
  • Van plaid tot sprei en in prachtig katoen. Het merk House in Style brengt naast kussens deze prachtige serie plaids en spreien.
  • OyoyLiving een Deens merk woonaccessoires.
  • De roundie. Een plaid of niet? In ieder geval een heerlijk zacht rond strandlaken. Je kan niet zonder deze zomer!
Naast dat een plaid één van de mooiste woonaccessoires is, is ie ook praktisch, Wordt het wat killer, trek je 'm lekker om je heen. De katoenen plaids zijn dik dus heerlijk warm.
Ook op je bed, bijvoorbeeld als vervanging van je dekbed in de zomer, is zo'n plaid heerlijk, we hebben namelijk ook een aantal XL plaids die zo groot zijn dat ze op een tweepersoonsbed passen. Een dergelijke plaid kun je trouwens het hele jaar door gebruiken, als mooie sprei. Zo kleed je je slaapkamer mooi aan.
En niet onbelangrijk, de katoenen plaids uit ons assortiment zijn niet alleen mooi, ze zijn ook goed geproduceerd (bio-katoen) en van hoge kwaliteit.

Onderhoud van een katoenen plaid

Het onderhoud is makkelijk, deze plaids kunnen gewoon in de wasmachine. Liefst niet bij te hoge temperaturen, vaak is 30 graden voldoende om je plaid weer helemaal fris en schoon te krijgen. Check voor de zekerheid de was instructie bij de plaid van jouw keuze.