Top

Plaids: katoen

loading
close


close
min: max:

De katoenen plaid: het mooiste woonaccessoire


Een katoenen plaid is een zeer gewild woonaccessoire vanwege de veelzijdige toepasbaarheid. Je kunt een katoenen plaid op je bank leggen, maar er zijn ook plaids van katoen in groter formaat die je helemaal over je bank kunt draperen. Ideaal als de bank zijn beste tijd heeft gehad maar je er nog geen afscheid van wilt nemen. Deze toepassing noemen ze een grand foulard. Combineer een plaid op de bank met een paar mooie kussens uit ons ruime assortiment en je maakt er in een handomdraai een mooi geheel van.

Heerlijk buiten genieten met een comfortabele katoenen plaid

Als je graag buiten bent dan kun je vast niet wachten als elk jaar weer de lange koude winter voorbij is. Zodra de dagen gaan lengen en de eerste zonnestralen op je terras vallen, wil je weer lekker buiten zitten. Maar vooral ’s avonds is het vaak nog best fris. Dan kun je je katoenen plaid van Ookinhetpaars gebruiken om lekker in weg te kruipen tegen de kou. Ook zijn onze katoenen plaids heel geschikt als speelkleed voor de kinderen op het terras. Ze kunnen er spelen, hun eigen picknick organiseren of lekker luieren in de zon. En over picknick gesproken: Als je wilt gaan picknicken op het strand of  in het bos dan is een katoenen plaid ideaal als ondergrond om op te zitten en de etenswaren uit te stallen. Zeker onze katoenen plaids van XL formaat zijn hiervoor ideaal.

De katoenen plaid wordt gemaakt van milieuvriendelijk materiaal

De katoenen plaids uit het assortiment van Ookinhetpaars zijn uitsluitend afkomstig van bedrijven die werken met puur natuurlijke materialen. Deze zijn zoveel mogelijk op milieuvriendelijke manier geproduceerd en gewonnen. Zo proberen wij bij te dragen aan meer welzijn voor mens en milieu. Zo verkopen wij katoenen plaids van het merk Lantara, dat werkt met katoen afkomstig uit Tunesië. Van het merk Knus Handle With Love komen mooie stonewashed katoenen plaids, ook verkrijgbaar in extra groot XL formaat. Deze zijn dus ook uitermate geschikt als sprei op je bed of zoals al gezegd als grand foulard op je bank.

Bekijk ons ruime assortiment katoenen plaids

Ben je op zoek naar een katoenen plaid? Dan zal je bij Ookinhetpaars zeker slagen. We hebben ruime keuze in verschillende soorten en maten katoenen plaids. Kies de kleur die past bij de inrichting van je woonkamer of slaapkamer, of die je gewoon mooi vindt. Je kunt kiezen voor een katoenen plaid in een mooie effen tint of met een fraai geweven patroon. Zo is er voor ieder wat wils. Er is ook een zeer ruim assortiment wollen plaids. Heerlijk voor in de winter.