Top

Hamamdoek blauw, korenblauw

  • Hamamdoek blauw, korenblauw
  • Hamamdoek blauw, korenblauw
32,50
Verwachte levertijd: 2 dagen


Hamamdoek korenblauw


Blauwe hamamdoek van katoen. Dit is een heerlijke hamamdoek, ook wel fouta genoemd. Hij is gemaakt van fijne katoen. Onze hamamdoeken worden geweven in Tunesië. De meeste fouta's komen uit Egypte. De katoen die ze in Tunesië gebruiken heeft een net wat hogere kwaliteit.
Ga je naar de sauna, het strand of zwembad, neem je hamamdoek dan mee. Je slaat 'm lekker om je heen, je kunt er op liggen zonnen en hij droogt ook lekker snel weer op. Ook gebruiken veel mensen de fouta in de badkamer. Lekker als handdoek en zo'n stapeltje hamamdoeken ziet er ook nog eens prachtig decoratief uit.
Deze komt uit de serie Nid d'abeille, letterlijk vertaald bijenkorf handdoek. Hij heeft een soort ingeweven bijenkorf structuur. Hierdoor voelt de fouta iets "voller" aan.
Deze blauwe hamamdoek is effen korenblauw. Hij is afgewerkt met witte/crème franjes, dezelfde kleur als de strepen.
Het formaat van deze katoenen hamamdoek is circa 100 cm bij 195 cm (zonder franjes).
Licht in gewicht en compact, is de fouta de ideale reisgenoot.

Hamamdoek blauw, alle informatie

  • Kleur: blauw, korenblauw, mooi middenblauw.
  • Middenstuk is in honingraat geweven, daardoor voelt ie wat dikker aan.
  • Formaat: 100 cm bij 195 cm.
  • Merk: Lantara.

Hoe was je je hamamdoek

Laat voor je de fouta gebruikt, 'm een paar uur in koud water weken. Voeg eventueel een scheut azijn toe. Daarna kan de hamamdoek op 30 of 40 graden gewassen worden. Drogen in de wasdroger kan op een lage temperatuur. Let op: onze hamamdoeken zijn van 100% katoen en niet behandeld tegen krimpen. Katoen kan na de eerste wasbeurten wel met 10% krimpen.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over