Top

Hamamdoek Celadon

  • Hamamdoek Celadon
  • Hamamdoek Celadon
  • Hamamdoek Celadon
  • Hamamdoek Celadon
44,95
Bestellen op aanvraag


Hamamdoek celadon, grijsgroen


Celadon hamamdoek van katoen terry. Een mooie zachte kleur die je het beste kunt omschrijven als groenig grijs. Ze noemen dit celadon. De kleur celadon staat bijvoorbeeld prachtig in een grijze badkamer zoals je op de foto kunt zien. Deze groengrijze hamamdoek is aan de ene kant glad (katoen) en aan de andere kant lusjes zoals badstof). Hij is lekker dik geweven. Over de hamamdoek loopt een mooie witte streep. De uiteinden zijn netjes afgewerkt met een randje en zachte franjes. Een prachtige hamamdoek die je heerlijk gebruikt in je badkamer, de sauna of op het strand.
Het voordeel van een hamamdoek is dat ie soepel en dun is en daarom sla je 'm makkelijk om je heen. Ook droogt hij droogt als een badlaken en is zelf snel weer droog, veel sneller dan een handdoek. Ook neemt ie veel minder ruimte in dus handig voor op vakantie.

Deze groengrijze hamamdoek is effen groengrijs, celadon, een prachtige zachte tint. Over de breedte lopen een paar mooie witte onregelmatige strepen. Hij is van het Nederlandse merk House in Style.
De maat van deze katoenen hamamdoek is circa 90 cm bij 170 cm.
Licht in gewicht en compact, is de fouta de ideale reisgenoot. Dus ga je naar de sauna of het strand, neem je hamamdoek dan lekker mee. Ze worden trouwens ook veel gebruikt in de badkamer.

Celadon hamamdoek

  • Kleur: celadon, groengrijs. Met witte streep.
  • Type: Agadir, verkrijgbaar in vier kleuren.
  • Formaat: 90 cm bij 170 cm.
  • Merk: House in Style.

Hoe was je je hamamdoek?


Laat voor je de hamamdoek gebruikt, 'm een paar uur in koud water weken. Voeg eventueel een scheut azijn toe. Daarna kan de fouta op 30 of 40 graden gewassen worden. Drogen in de wasdroger kan op een lage temperatuur. Let op: onze hamamdoeken zijn van 100% katoen en niet behandeld tegen krimpen. Katoen kan na de eerste wasbeurten wel met 10% krimpen.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over