Top

Kussen geel grijs 908

25% Korting
  • Kussen geel grijs 908
  • Kussen geel grijs 908
42,50
32,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Geel kussen


Geel kussen waarin het geel is gecombineerd met grijs. Dit handgemaakte kussen heeft een combinatie van vier verschillende stoffen op de voorkant. De grijze stoffen in dit gele sierkussen zijn beide van fluweel, de één met strepen en de ander met een bladeren motief. Van de gele stof (op de foto rechtsboven) is het patroon ook zacht en fluwelig en ligt er mooi bovenop. De andere gele stof heeft een klein blokjes patroon. Samen vormen de vier stoffen een mooie combinatie.
De achterkant van dit sierkussen is effen grijs en daarin zit de rits netjes weggewerkt. Dit gele kussen wordt geleverd inclusief een kwaliteit binnenvulling (gevuld met veren die diervriendelijk zijn geproduceerd). Maar als je alleen de hoes wilt, dan kan dat natuurlijk ook.
Geel met grijs is een mooie combinatie. Het geel is lekker kleurrijk en opvallend en het grijs tempert dat en beetje. En op een grijze bank komt dit gele kussen met grijs erg mooi uit.
Formaat: 50 cm bij 50 cm. Een mooie midden maat en en een fijne maat voor op je bank. Merk: Ookinhetpaars.
Een uniek en handgemaakt geel kussen. Doordat er ook grijs is gebruikt is het mooi om 'm te combineren met andere geel en grijstinten. Op je grijze bank mooi in combinatie met een gele plaid.
Geel is een zonnige kleur die je woonkamer een mooi kleuraccent geeft. Mooi dus te combineren met grijs maar zeker ook met andere kleuren.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over