Top

Deken wol: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed

  • Deken wol: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed
  • Deken wol: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed
145,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Wollen deken XL


Grijze deken voor op een tweepersoons bed. Deze wollen deken is geweven van Scandinavische wol, heerlijk warm en dik. Het patroon is net een schilderij met lijst: een grijs binnenstuk met daaromheen een donkerder grijze rand.
Deze fijne wollen deken is super groot, hij past makkelijk over een tweepersoonsbed. Hij is maar liefst 220 cm breed en 260 cm lang. Dus je kunt m goed gebruiken als heerlijke warme deken, net als vroeger. Veel mensen slapen graag weer onder een deken in plaats van een dekbed. Maar ook heerlijk over je dekbed als extra warmte in de winter. Deze grijze deken is daarvoor ideaal.
De kleuren van deze extra grote wollen deken zijn licht grijs (binnenste stuk) met donkergrijs/antraciet in de buitenrand. Het voordeel van deze neutrale kleurstelling is dat ie in elke slaapkamer past. Wil je je slaapkamer een keer veranderen, deze heerlijke tweepersoons deken past er dan nog steeds bij. Hij is geweven van Scandinavische wol, een natuurproduct. 
Dekens die groot genoeg zijn om over een tweepersoonsbed te passen zijn vrijwel onvindbaar. De huidige weefmachines hebben een bepaalde breedte en dat is te smal voor een deken voor een tweepersoonsbed. Wollen dekens worden nog wel gemaakt, maar dan bedoelt als plaid voor op de bank of een eenpersoonsbed, en dus een veel kleinere maat. Dit formaat wollen deken is dus tegenwoordig echt een uitzondering.

Deken wol grijs XL, alle informatie


  • Formaat: 220 bij 260 cm. Dit is extra groot en past daarom op een tweepersoonsbed.
  • Onderhoud: even uithangen, indien nodig kan ie in de wolwas.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Patroon: lichtgrijs middenstuk, donkerder grijs buitenrand.
  • Het materiaal is 100% Scandinavische wol.


Onderhoud van je wollen deken


Je wollen deken wordt niet snel vuil. Wol heeft namelijk van nature vuil afstotende eigenschappen. Je kunt 'm het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Wat je dus ook met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan deze grijze deken gewoon in de wasmachine (wolwas).

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@