Top

Deken wol XL: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed

  • Deken wol XL: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed
  • Deken wol XL: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed
145,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Grijze deken wol XL


Grijze deken voor op een tweepersoons bed. Deze wollen deken is geweven van Scandinavische wol, heerlijk warm en dik. Het patroon is net een schilderij met lijst: een grijze binnenstuk met daaromheen een donkerder grijze rand.
Deze fijne wollen deken is super groot, hij past makkelijk over een tweepersoonsbed. Hij is maar liefst 220 cm breed en 260 cm lang. Dus je kunt m goed gebruiken als heerlijke warme deken, net als vroeger. Veel mensen slapen graag weer onder een deken in plaats van een dekbed, of ze willen wat extra warmte in de winter. Deze grijze deken is daarvoor ideaal.
De kleuren van deze extra grote wollen deken zijn licht grijs (binnenste stuk) met donkergrijs/antraciet in de buitenrand. Het voordeel van deze neutrale kleurstelling is dat ie in elke slaapkamer past. Wil je je slaapkamer een keer veranderen, deze heerlijke tweepersoons deken past er dan nog steeds bij. Hij is geweven van Scandinavische wol, een natuurproduct. 
Dekens die groot genoeg zijn om over een tweepersoonsbed te passen zijn vrijwel onvindbaar. De huidige weefmachines hebben een bepaalde breedte en dat is te smal voor een deken voor een tweepersoonsbed .Dekens worden nog wel gemaakt, maar dan bedoelt als plaid voor op de bank of een eenpersoonsbed, en dus een veel kleinere maat.  Dit formaat wollen deken is dus tegenwoordig echt een uitzondering.


Deken grijs XL, alle informatie


  • Formaat: 220 bij 260 cm. Dit is extra groot voor een plaid en past op een tweepersoonsbed.
  • Onderhoud: even uithangen, indien nodig kan ie in de wolwas.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Patroon: lichtgrijs middenstuk, donkerder grijs buitenrand.
  • Het materiaal is 100% Scandinavische wol.


Onderhoud van een wollen deken


Wol heeft van nature vuil afstotende eigenschappen. Je wollen deken wordt dus niet snel vuil. Je kunt 'm het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan deze grijze deken gewoon in de wasmachine (wolwas).

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Past mooi bij: