Top

Deken wol XL: grijs effen 2 persoonsbed

  • Deken wol XL: grijs effen 2 persoonsbed
  • Deken wol XL: grijs effen 2 persoonsbed
145,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Deken grijs wol XL


Supergrote XL deken in warm grijs. Deze fijne wollen deken is super groot, hij past makkelijk over een tweepersoonsbed. Hij is maar liefst 220 cm breed en 260 cm lang. Dus je kunt m goed gebruiken als heerlijke warme deken, net als vroeger. Veel mensen slapen graag weer onder een deken in plaats van een dekbed, of ze willen wat extra warmte in de winter. Deze woonplaid is daarvoor ideaal.
De kleur van deze extra grote plaid is warm midden grijs. Het voordeel van deze neutrale kleurstelling is dat ie in elke slaapkamer past. De woondeken is geweven van Scandinavische wol, een natuurproduct. Wil je je slaapkamer een keer veranderen, deze heerlijke tweepersoons deken past er dan nog steeds bij.
Plaids of dekens die groot genoeg zijn om over een tweepersoonsbed te passen zijn vrijwel onvindbaar. Dekens worden nog wel gemaakt, maar dan bedoelt als plaid voor op de bank of een eenpersoonsbed. De huidige weefmachines kunnen breder niet meer aan. Dit formaat wollen deken is dus tegenwoordig echt een uitzondering.
Prachtig te combineren in een kamer met veel wittinten en houten meubels.


Plaid/deken grijs XL, alle informatie  • Formaat: 220 bij 260 cm. Dit is extra groot voor een plaid en past op een tweepersoonsbed.
  • Onderhoud: even uithangen, indien nodig wolwas.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Kleur: grijs.
  • Het materiaal is 100% Scandinavische wol.


Onderhoud van een wollen deken


Wol heeft van nature vuil afstotende eigenschappen. Je deken laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan deze wollen deken in de wolwas.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@