Top

Deken wol XL: grijs effen 2 persoonsbed

  • Deken wol XL: grijs effen 2 persoonsbed
  • Deken wol XL: grijs effen 2 persoonsbed
145,00
Bestellen op aanvraag


Deken grijs wol XL


Supergrote XL deken in warm grijs. Deze fijne wollen deken is super groot, hij past makkelijk over een tweepersoonsbed. Hij is maar liefst 220 cm breed en 260 cm lang. Dus je kunt 'm goed gebruiken als heerlijke warme deken, net als vroeger. Veel mensen slapen graag weer onder een deken in plaats van een dekbed, of ze willen wat extra warmte in de winter. Deze fijne grijze deken is daarvoor ideaal.
De kleur van deze extra grote deken is warm midden grijs. Het voordeel van deze neutrale kleurstelling is dat ie in elke slaapkamer past. Hij is geweven van Scandinavische wol, een natuurproduct. Wil je je slaapkamer een keer veranderen, deze heerlijke tweepersoons deken past er dan nog steeds bij.
Dekens die groot genoeg zijn om over een tweepersoonsbed te passen zijn vrijwel onvindbaar. Dekens worden nog wel gemaakt, maar dan bedoelt als plaid voor op de bank of een eenpersoonsbed. De huidige weefmachines kunnen breder niet meer aan. Dit formaat wollen deken is dus tegenwoordig echt een uitzondering.
Grijs is een makkelijke kleur, het is te combineren met allerlei andere kleuren. Het is prachtig om te combineren in een slaapkamer met veel wittinten en houten meubels. Dan hou je het mooi Scandinavisch. Kies je voor meer kleur dan is grijs een rustig accent.

Plaid/deken grijs XL, alle informatie


  • Formaat: 220 bij 260 cm. Dit is extra groot en daardoor past ie mooi op een tweepersoonsbed.
  • Onderhoud: af en toe even buiten uithangen, indien nodig kan ie in de wolwas.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Kleur: grijs.
  • Het materiaal is 100% Scandinavische wol. Echt zo'n lekkere dikke deken.


Onderhoud van een wollen deken


Wol heeft van nature vuil afstotende eigenschappen. Je kunt het beste af en toe je deken laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Eigenlijk net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan deze wollen deken in de wolwas. Makkelijk dus.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Past mooi bij: