Top

Deken wol: bruin streepjes 1 persoonsbed

  • Deken wol: bruin streepjes 1 persoonsbed
  • Deken wol: bruin streepjes 1 persoonsbed
  • Deken wol: bruin streepjes 1 persoonsbed
95,00
Bestellen op aanvraag


Wollen deken bruin streepjes


Warme wollen deken van dikke Scandinavische wol. Deze deken heeft een middenstuk van effen bruin. Aan beide uiteinden zit een stuk met streepjes en daaraan de franjes. Door de dikke geweven wol is hij heerlijk warm. Daarnaast heeft ie een mooie maat voor je éénpersoonsbed, hij is 140 cm breed en 240 cm lang. Dat slaapt heerlijk zo'n warme wollen deken op je bed. Zo kom je de winter wel door.
Veel mensen vinden het weer fijn om onder een wollen deken te slapen ipv onder een dekbed. Ze zijn het toch vaak zweterige dekbed zat en kiezen weer voor de ouderwetse deken van vroeger. Wol ademt goed dus het houdt je warm zonder broeierig te worden. Dat slaapt dus heerlijk. Maar wil je toch je dekbed behouden en heb je het juist regelmatig koud? Dan is deze deken ideaal als extra laagje erover. Hij is van het Deense merk Silkeborg Uldspinderi.
Deze deken kan trouwens gewoon in de wasmachine (wel wolwas) dus dat is ook nog eens heel praktisch. Niet dat je een wollen deken vaak hoeft te wassen. Wol is namelijk van nature vuil afstotend. Af en toe even buiten uithangen (wat je eigenlijk met je dekbed ook doet) is ruim voldoende.

Deken wol, bruin met streepjes

  • Kleur: bruin met witte streepjes aan beide uiteinden.
  • Formaat: 140 bij 240 cm. Dit is extra groot voor een wollen deken en hij past daarom prima op een tweepersoonsbed.
  • Ook goed te gebruiken als sprei. Zo kleed je je slaapkamer mooi aan.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Materiaal: 100% Scandinavische wol.
  • Kan in de wolwas. Maar dit is eigenlijk geeneens nodig. Even (buiten) uithangen zoals je ook met je dekbed doet is vrijwel altijd voldoende.

Onderhoud van een wollen deken


Wol is van nature vuil afstotend. Je wollen deken wordt dus niet snel vuil. Je kunt 'm het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan de deken ik de koude wolwas. Heel praktisch dus.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over