Top

Dekbedovertrek Forest Grey, groen

  • Dekbedovertrek Forest Grey, groen
49,50
Bestellen op aanvraag


Dekbedovertrek groen bos


Prachtig dekbedovertrek in groen met bruin. Haal de natuur in huis met dit mooie dekbedovertrek. De print van dit groene dekbedovertrek is een prachtig bos met naaldbomen die in kleur verlopen waardoor er diepte ontstaat. Het kleurverloop is prachtig met onderaan aardse kleuren als bruin en groen. Daarboven begint het bos in groen bruin en grijzig. Dit gaat over in de grijze lucht alsof er een mist boven de bomen hangt. Dit dekbedovertrek staat prachtig in een rustige slaapkamer.

De achterkant van het dekbedovertrek is gelijk aan de voorkant, dus heeft hetzelfde ontwerp. Het overtrek is daardoor aan beide kanten te gebruiken. De kussenslopen zijn ook aan beide kanten bedrukt en hebben hetzelfde ontwerp als het dekbedovertrek zelf. Dit mooie groene dekbedhoes is een prachtige aankleding van je slaapkamer.

Dit dekbedovertrek is gemaakt van zachte twill katoen. Twill katoen ontstaat door de weeftechniek die wordt gebruikt. Dor gebruik te maken van deze techniek ontstaat een diagonaal streep effect als je het van dichtbij bekijkt. Het katoen wordt zachter en voller dan gewoon geweven katoen. Dit zorgt voor een luxe uitstraling in je slaapkamer. Twill katoen is ook sterker dan gewoon geweven katoen en kreukt minder dan gewoon katoen.

Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in 3 maten:
  • eenpersoonsbed: 140 cm bij 240 cm, inclusief 1 kussensloop van 60 cm bij 70 cm.
  • tweepersoonsbed: 200 cm bij 220 cm, inclusief 2 kussenslopen van 60 cm bij 70 cm. (momenteel uitverkocht).
  • lits jumeaux: 240 cm bij 220 cm inclusief 2 kussenslopen van 60 cm bij 70 cm. (momenteel uitverkocht).

Dekbedovertrek groen bomen bos, informatie:

  • Kleur: groen, bruin, grijs.
  • Patroon: een bos met naaldbomen.
  • Materiaal: twill katoen.
  • Onderhoud: kan gewassen worden (max. 60 graden). Kan in de droger, niet te warm.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@