Zomer interieur top 6

blog interieur zomer top 6

Onze interieur zomer top 6

Ook in de zomer blijf je met je interieur bezig toch als addict? Is het niet binnen dan toch wel buiten. Ter inspiratie hebben wij voor jullie onze zomerse interieur top 5 op een rijtje gezet. Wat zijn de leukste must-haves voor jouw interieur deze zomer?

Nummer 1 een heerlijke katoenen plaid

Kies je in de winter misschien sneller voor wol, in de zomer is katoen een heerlijke stof. Een katoenen plaid geeft je huis een zomers tintje. Maar niet alleen decoratief want een plaid gebruik je natuurlijk ook. Sla ‘m lekker om je heen als het wat killer is op wat minder zonnige dagen. Ook heerlijk buiten op het terras als het ‘s avonds wat afkoelt.  Een extra voordeel is dat je ‘m ook als grand foulard op je bank kunt gebruiken. De mooie donkerblauwe kleur geeft je huis dat fijne strandgevoel.

taupe plaid grand foulard

Nummer 2 de hamamdoek

Laatst schreven we al een blog over het veelzijdige gebruik van de hamamdoek. In deze periode is de hamamdoek je ideale reisgenoot. Klein op te vouwen en lichtgewicht past ie er altijd nog bij in je koffer. Op het strand gebruik je ‘m als omslagdoek of badlaken. Veel mensen nemen een set hamamdoeken, blauw voor hem en turquoise voor haar. Een mooie kleuren combinatie en heerlijk allebei je eigen hamamdoek. Hij is trouwens ook ideaal voor kinderen. Na het zwemmen sla je je kind helemaal in zo’n heerlijke doek. Hij of zij is lekker snel weer droog en blijft warm. En eenmaal weer thuis is de hamamdoek ideaal voor in je badkamer. Dus niet alleen een zomerse must-have maar zo’n hamamdoek gebruik je het hele jaar.

hamamdoeken katoen house in Style

Nummer 3 het blauwe kussen

Blauw is blijkbaar in deze zomer. De trend Demin Drift zet zich vanaf begin dit jaar voort in deze zomer periode. Dat snap ik wel. Blauw is een fijne kleur voor in huis. Blauw kan wat koel zijn en dat is juist waar we in de zomer behoefte aan hebben. In huis geeft blauw je dat fijne zomerse vakantiegevoel. Dit kussen is daarbij een groot favoriet. Wat leuk is aan dit kussen is dat beide kanten verschillend zijn. De ene kant is mooi middenblauw met zachte lijnen die een ruiten patroon vormen. De andere kant is mintgroen, ook al zo’n fijne kleur voor in huis voor deze periode.

blauwe kussens

Nummer 4 Het zomerse dekbedovertrek

In de slaapkamer wil je natuurlijk ook die fijne zomerse uitstraling creëren. Dat doe je eenvoudig met een lekker fris zomers dekbedovertrek. In een handomdraai een slaapkamer met een heerlijk zomerse uitstraling. En slaap je zomers wat minder goed door de warmte, lees dan eens onze blog met tips voor slapen in de zomer.

blauw dekbedovertrek bergen

Nummer 5 Een zomerse sprei

We blijven in de slaapkamer. Met een sprei kleed je je slaapkamer netjes aan. Geen rommelig dekbed maar en mooi opgemaakt bed. Het lijkt bijna een Bed en Breakfast. Maar ook als je niet zo ‘n zin hebt in elke dag je bed netjes maken komt een sprei goed van pas. In de zomer is een dekbed vaak te warm. Maar je wilt wel iets over je heen hebben s ‘nachts. Dan is zo‘n katoenen sprei ideaal. Je gebruikt m als heerlijk laken. Dik genoeg om je warm te houden en echt iets om je heen te voelen. Koel genoeg zodat jij die zomerse broeierige nachten wel door komt.

blauwe sprei katoen

Nummer 6 een katoenen ledikantdeken

Ook aan de kleintjes hebben we natuurlijk gedacht. In de zomer slaapt je baby heerlijk onder een katoenen dekentje. Deze katoenen ledikantdeken is lekker dik. Dus je hoeft niet bang te zijn dat hij niet warm genoeg is in de wat koudere nachten.  De kleur blauw geeft de babykamer ook weer dat strand sfeertje. En ken je iemand die zwanger is? Dan is dit natuurlijk het perfecte zomerse kraamcadeau.

blauwe ledikantdeken schapen
Vandaag gaven we je tips voor een zomers interieur met de kleur blauw in de hoofdrol.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.