Top

Warme kleuren in je interieur

blog warme kleuren interieur


De trend die weer terug is: oranje, rood en geel


Als je van vóór 1970 bent dan herinner je het je vast nog wel: In ieder huis waren de kleuren oranje, rood en geel prominent aanwezig. Een aantal jaren later verdween die trend, maar trends zijn er om terug te keren en dat geldt ook voor deze kleuren. Want in steeds meer woonkamers en slaapkamers komen ze terug. Het zijn dan ook heerlijk warme kleuren waarmee je verrassende combinaties kunt maken. Bij Ookinhetpaars volgen we alle woontrends natuurlijk op de voet en daarom presenteren we je graag onze plaids en kussens in deze hippe en trendy kleuren.oranje plaid Elvang
oranje plaid van alpacawol

Warm oranje in je interieur


Oranje is een kleur die in veel tinten beschikbaar is. Natuurlijk is er meer te koop dan het oranje wat je bij sportevenementen ziet. Oranje is een warme kleur die zich prima laat combineren met zwart of bruin, maar die ook een heel goede klik heeft met wit, off-white en crème. Bij Ookinhetpaars vind je mooie plaids en grand foulards in verschillende tinten oranje, ook in combinatie met bijpassende kleuren in fraaie motieven. Om de aankleding van je bed of bank helemaal af te maken kun je een combinatie maken met oranje kussens, maar ook rode kussens of gele kussens passen prima bij een plaid in oranje tinten.

oranje interieur inspiratie
oranje plaids en oranje kussens


Kies eens vaker voor rood


Rood is dé kleur om mee te combineren in de woonkamer of slaapkamer. Als je voor een lichte basiskleur kiest, zoals smetteloos wit in de slaapkamer of grijs in de woonkamer, dan kun je met rode accessoires van je bank, bed of de luie stoel een echte blikvanger maken. Bij Ookinhetpaars vind je gezellige kussens in rood, gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen zoals katoen en alpacawol. Zo maak je van je bank en bed een knusse plek waar je slaapt gezellig met het hele gezin tv kijkt of ontbijt op zondagochtend.

rood interieur inspiratie
rode plaids en rode kussens

Okergeel past bij ieder interieur

Okergeel is een heel mooie en warme kleur en is dan ook iets heel anders dan het geel van citroenen. Okergeel is een kleur die je heel goed met andere basiskleuren kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan zwart maar ook blauw, zowel licht als donker, kan prima samen met okergeel. Het is een kleur die in alle seizoenen past. In het voorjaar kondigt geel nieuw leven aan omdat alles weer in bloei komt, in de herfst is okergeel de kleur van de vallende bladeren in het bos. Met de accessoires van Ookinhetpaars zoals plaids en kussens in okergeel, kun je verrassende combinaties maken in je interieur.

geel inspiratie interieur
gele plaids en gele kussens
gepubliceerd op: 6-3-2019

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?