Top Valentijn cadeau tips

blog interieur valentijn cadeau tips

De leukste Valentijn cadeaus

Nog even en dan is het Valentijnsdag. Commercieel gedoe of toch stiekem best wel leuk? Ach eigenlijk kun je natuurlijk elke dag je geliefde verrassen, toch. Wij geven je in ieder geval een aantal leuke cadeau tips voor 14 februari. Uit onze webshop, maar ook uit een aantal andere mooie online shops.

Nummer 1 een warme plaid

Wat is er fijner dan lekker onder een warme plaid op de bank relaxen? Februari is vaak de koudste maand van het jaar dus kun je wel wat extra warmte gebruiken. Van je geliefde natuurlijk, maar ook van een warme wollen plaid. Zoals je weet heeft Ookinhetpaars een ruime collectie wollen plaids. Een alpacawollen plaid is wat dunner geweven. Zo’n plaid voelt aan als een warme sjaal. Wil je wat dikker, kies dan bijvoorbeeld voor een mohair plaid. Zeker als je van veel kleur houdt.

John Hanly plaids mohair  

Tip 2 een heerlijke kop Japanse thee

En zit je dan lekker op je bank te cocoonen, dan vind ik het heerlijk om daar met een kop warme thee te zitten. Zelf hou ik erg van groene thee. Ik kwam deze webshop tegen waar ze de heerlijkste Japanse groene thee hebben. Een aanrader. En ook een leuk cadeautje natuurlijk voor de echte theeliefhebber.

groene thee

Tip 3 een bankstel met eigen logo

Tip 3 is een bizar cadeau, maar daardoor juist een heel gaaf en origineel cadeau. Voor de interieur liefhebber met eigen bedrijf (euh, zoals ikzelf dus) kun je je eigen bankstel met logo laten maken.
Ik zal het thuis even overleggen, maar past ie niet in de huiskamer dan kan ik ‘m altijd nog in mijn eigen werkkamer kwijt :-).

bankstel logo

Tip 4 een nieuw dekbedovertrek

De romantiek zet zich natuurlijk voort in de slaapkamer ik ga natuurlijk niet in details treden, ik hou het netjes. Ik zal het gewoon hebben over een mooie ingerichte slaapkamer waar het goed toeven is. En voor een mooie slaapkamer kun je wat mij betreft niet genoeg dekbedovertrekken hebben. Ik heb er in ieder geval een kast vol van en steeds zie ik weer nieuwe mooie dekbedhoezen voorbij komen. Mij zou je dus een enorm plezier doen met een mooi nieuw dekbedovertrek. Bijvoorbeeld zo’n luxe dekbedovertrek van House in Style.

dekbedovertrek grijs House in Style

Tip 5 een mooie bedsprei

En zijn we dan toch in de slaapkamer, denk dan eens aan een mooie bedsprei. Voor een aangeklede, opgeruimde slapkamer. En in de winter gebruik je ‘m als extra deken. Misschien niet het eerste cadeau waar je aan denkt, maar een must-have voor de echte interieurliefhebber.

sprei linnen zachtroze House in Style

Tip 6 een glitter wijnglas

Ik verheug me in het weekend altijd op eind van de dag: borreltijd. Even lekker aan een wijntje, een borrelplankje erbij en de zin en onzin van het leven bespreken. Dit geweldige glitter wijnglas is het perfecte cadeautje voor de echte borrel liefhebber. En ik hou erg van de humoristische tekst. Want ook in je eentje kun je een mooie Valentijnsdag hebben toch.

wijnglas glitter

Tip 7 een kussen om te kussen

Kussen en Valentijn dat is natuurlijk de perfecte match. Geef een mooi sierkussen met Valentijn en je wordt vast overladen met kussen :-). Want van kussens op de bank heb je toch nooit genoeg. Deze kussens van Mae Engelgeer zijn stoer en matchen onderling mooi met elkaar.

kussens Mae Engelgeer
Ik hoop dat ik je wat leuke tips heb gegeven voor een mooi Valentijnsdag cadeau. Om te geven aan je geliefde, of gewoon voor jezelf. Fijne Valentijnsdag.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.