Top

Vakantie tips

blog de roundie rond strandlakengepubliceerd op: 8-3-2017


Top 5 leuke tips om te doen tijdens je vakantie


In het midden van het land is het al een week vakantie, het noorden viert haar eerste vrije dagen en het zuiden mag zich eind van de week aansluiten: hoera het is vakantie! Heerlijk. Lekker luieren of juist actief zijn, ver weg of camping in de achtertuin, we genieten allemaal met volle teugen. Het leek mij leuk om wat vakantie tips op een rijtje te zetten. Waarbij de zomer must-have, de roundie een grote rol speelt. Hier komt mijn top 5 aan tips voor jouw vakantie. Veel plezier de komende tijd!

Tip 1: Picknick in het park. Een lekker gevulde picknickmand mee vol hapjes en drankjes, samen met wat vrienden of je gezin lekker naar het park. In Nederland vind je al zoveel mooie parken. Het Vondelpark in Amsterdam, het Wilhelminapark in Utrecht, overal is wel een mooi stukje groen te vinden. Het product wat hier het beste bij past is natuurlijk deze roundie.blog roundie zomer tip

Tip 2: Bouw je eigen huis. Oeps het weer zit niet altijd mee. Vooral niet als je in Nederland blijft. Tja dan maar binnen leuke activiteiten doen. Waar ik als kind altijd erg van genoot, en ik denk iets wat alle kinderen super leuk vinden is je eigen huisje spelen. Een groot laken over de tafel en hop je eigen huis. Vaders en moeders geen toegang, die zijn in dienst van de kinderen en mogen hooguit wat eten en lekkers brengen. Voor uren speelplezier. Gebruik de roundie om lekker knus je huisje in te richten.

blog strandlaken roundie

Tip 3: Ga naar een festival. Voor het ultieme zomergevoel ga je lekker naar een festival. Goede muziek, leuke optredens en een hapje eten met een roseetje erbij. Mijn favoriete festival is De Parade. De Parade toert de zomer door langs 4 grote steden. Met de leukste optredens, verrassende acts en natuurlijk de silent disco. Wat neem je mee uit de shop? Ja ook hier is de roundie natuurlijk erg geschikt voor.blog strandlaken rond roundie musthave

Tip 4: Het strand. Natuurlijk voor het ultieme strandgevoel ga je een dagje naar het strand. Heerlijk uitwaaien, lekker lunchen in een strandtent en met een voldaan gevoel en een kleurtje op je huid weer naar huis.
5. Lekker thuis in je achtertuin. Je hoeft niet weg toch. Geen files, geen inpakstress, geen oppas voor de planten. Blijf lekker thuis. Pak je boek, een lekker koel drankje en jij vermaakt je wel. Rol je roundie uit, zet je zonnebril op, je telefoon uit (oei) en jouw vakantie kan niet meer stuk.

blog roundie zwart-wit strandlaken

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?