Top

Urban Jungle in je interieur 2018

blog urban jungle 2018 interieur


2018 in je interieur: tijd voor Urban Jungle 2.0


De trend van de Urban Jungle is een blijvertje. In 2016 zagen we hem al in veel woningen verschijnen. Zij die het aandurfden om voorop te lopen kochten behang met blad- en plantenprints en versierden daar één of meer wanden in hun woonkamer mee. Maar daar bleef het niet bij. De trend zette zich ook door naar de slaapkamer, de studeerkamer en zelfs de badkamer. En het bleef ook niet bij de muren. Want ook met accessoires kun je alle kanten op als je van je woonkamer of een andere ruimte in je huis een echte Urban Jungle wilt maken.


urban jungle interieur woonkamer
kussens geel en groen van wollen stoffen, roze grafische kussen van merinowol, gele grand foulard van katoen, groene plaid

Urban Jungle, ook midden in de stad


Je hoeft niet in een ruim buitenhuis te wonen om van groen te genieten. En het hoeft ook niet te  blijven bij decoratie. Want het gaat bij Urban Jungle natuurlijk ook om de echte planten. Ook als je niet echt groene vingers hebt zijn er genoeg planten die zich prima in jouw bovenhuis zullen handhaven. Zorg ervoor dat ze genoeg licht krijgen, geef ze regelmatig water en zeg af en toe wat aardigs tegen ze en ze zullen groeien en bloeien. Die planten hoeven dan ook echt geen geraniums te zijn als je je daar niet achter wilt verbergen. Kies voor hippe hangpotten met weelderige groene planten. Zet een grote varen in je badkamer en vul dat ene loze hoekje in de woonkamer op met een mooie grote plant die gelijk als blikvanger fungeert.


urban jungle planten interieur
grijze plaid van lamswol

Maak het af met groene woonaccessoires


Ben jij al een tijdje fan van Urban Jungle? Dan wordt het misschien tijd om je interieur een boost te geven met nieuwe accessoires. Bij Ookinhetpaars zijn we dol op alle kleuren, dus ook op groen. Groen is dé kleur voor 2018. Was het vroeger nogal gewaagd om groen in je interieur te gebruiken, nu is het een trend die waarschijnlijk snel populair zal worden. Mooie kussens, dekens en plaids in verschillende kleuren groen vind je in onze webshop. Je kunt er eindeloos mee combineren. Leg mooie kussens op je bank of een opvallende plaid over je bed. Dat hoeft niet altijd groen te zijn. Combineer je groen juist met andere kleuren, bijvoorbeeld rustig met een grijze plaid of juist lekker fel met roze kussens.urban jungle slaapkamer inspiratie
gele plaid op bed


Alles voor je eigen Urban Jungle bij Ookinhetpaars


Bij Ookinhetpaars vind je alles voor de Urban Jungle. Hoe je die inricht laten we helemaal aan jou over. Of je het laat bij een paar subtiele accessoires of dat je helemaal los gaat is helemaal aan jou. We nodigen je in ieder geval van harte uit om inspiratie op te komen doen als je jouw interieur wat groener wilt maken en die typische buiten look wilt meegeven. Ook het komende jaar blijven we je verrassen met nieuwe items en nieuwe trends. Ook als de Urban Jungle voor jou wat te heftig is maar je in je huis gewoon mooie spullen wilt, die gemaakt zijn van eerlijke en duurzame materialen.


plaids wol John Hanly
vergelijkbare plaids van John Hanly


Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?

gepubliceerd op: 12-1-2018