Top

Je slaapkamer klaar voor de winter

blog je slaapkamer winterklaar maken


Zo maak je je slaapkamer klaar voor de winter


Zo op de laatste dag van november begint het al aardig tegen de winter aan te lopen. De bladeren aan de bomen beginnen te verkleuren, de eerste paddenstoelen piepen uit de grond, de kat krijgt zoetjesaan haar wintervacht. De dagen worden korter en de nachten langer. Dit is het moment om je slaapkamer knus en gezellig te maken voor de koude winternachten. We geven je graag suggesties voor een gezellige warme winterslaapkamer.


deken grijs wol

Een heerlijk warm bed


Als je je bed heerlijk warm “aankleedt” heb je geen elektrische deken meer nodig. Haal het extra dikke winterdekbed tevoorschijn en voorzie dit van een dekbedhoes die gemaakt is van flanel of extra dikke katoen. Deze materialen houden de warmte goed vast en zorgen ervoor dat je het zeker niet koud hebt, ook als je alleen in bed ligt. Je hebt volop keuze uit mooie dekbedovertrekken, zowel voor éénpersoonsbedden als tweepersoons bedden. Verwen jezelf dus deze winter met een mooie nieuwe dekbedhoes, uiteraard met bijpassende kussenslopen.


dekbedovertrek rozen slaapkamer

Voor als je het nog niet warm genoeg hebt


Soms is een dekbed nog niet warm genoeg. Bijvoorbeeld als je het snel koud hebt of als je slaapkamer geen centrale verwarming heeft. Als je het koud hebt is het lastig om in slaap te komen. Wil je uitgerust opstaan dan is het dus belangrijk om voor comfort te zorgen. Je kunt bij Ookinhetpaars.nl prachtige spreien en dekens bestellen. Deze zorgen niet alleen voor extra warmte maar zijn ook nog eens een aanwinst voor het interieur van je slaapkamer. Een deken de hele nacht toch net te warm? Leg dan een wollen plaid aan het voeteneinde. Hou 'm alleen over je voeten of trek 'm een stuk over je heen bijvoorbeeld bij het inslapen. Wil je graag katoen, kies dan eens voor een sprei van House in Style.

roze sprei slaapkamer


Mooie kussens maken het compleet


Wil je je slaapkamer eens helemaal in het nieuw steken? Dan maak je je bed extra mooi met een paar bijpassende kussens. Kies mooie kussens die perfect passen bij de dekbedhoes of de sprei. Deze houden je ’s nachts extra warm. En je kunt ze prima gebruiken als je voor het slapengaan nog even wilt lezen of TV kijken. Niet alleen mooi dus, maar ook nog eens voor meerdere gelegenheden functioneel. Uiteraard kun je kussens ook leuk in de stoel in de hoek leggen. Hang voor het extra warme gevoel een mooie gebreide plaid over de leuning.


dekbedovertrek blauw katoenZin in nog meer inspiratie voor je interieur?

gepubliceerd op: 30-11-2017