Top

Een Scandinavisch interieur

blog Scandinavisch interieur zwart witgepubliceerd op: 5-10-2016

Een inspirerend interieur in Stockholm


Tijdens een avondje Pinterest (een voor mij net zo grote verslaving als Instagram) kwam ik via via op een blog met prachtige inspirerende interieur foto's. Ik ben van lekker veel kleur, maar dit rustige appartement in vooral zwart, wit en veel grijs sprak me toch enorm aan. Hoe je met weinig kleur op zo'n manier toch een warm interieur kan kweken verbaasde mij echt. Een prachtige inrichting vol warmte en gezelligheid.

Zoals ik al zei weinig kleur. Een beetje een understatement want in het hele interieur is eigenlijk alles wit, of zwart of hooguit grijs. Het enige beetje kleur wat er is komt van de groene planten en vooruit een klein beetje hout kleur. Toch is het een spannend interieur, niet saai, je blijft kijken. Dit in tegenstelling tot veel zwart-witte interieur die je heel vaak tegenkomt, lekker makkelijk zwart en wit past altijd. Nee dit huis is voor de inrichting, het gebruik van de meubels en de accessoires een lust om naar te kijken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de heerlijke leefkeuken met de bank vol met kussens.

blog zwart wit interieur


Heerlijke warmte in huis


Het mooiste aan het hele interieur is toch wel die prachtige enorme kachel. Het kan natuurlijk erg koud worden in Zweden dus goede verwarming is noodzakelijk. Nou ik denk dat deze kachel heel wat warmte af geeft dus ik zie mezelf al zitten in de winter, uiteraard lekker onder een warme wollen plaid.


kachel zwart wit interieur Zweden


De woonkamer in zwart-wit


Ook prachtig vind ik de woonkamer. Een leuke ronde tafel, de mooie stoeltjes er om heen. Maar ook de zwarte zit stoeltjes met uitnodigende grijze deken.

woonkamer zwart wit
Als laatste wil ik je de gang laten zien. ook al een plaatje. Dat is toch heerlijk binnenkomen.

gang zwart wit interieur

Wat vind je van dit interieur? Ben je ook zo enthousiast als ik of hou je toch van wat meer kleur?


Zin om je huis gezellig te maken voor het najaar?


Krijg je bij het lezen van woonblogs ook zo'n zin om met je eigen huis bezig te zijn? Ons nieuwe e-book is uit. Daarin vind je leuke inspiratie tips om jouw huis extra gezellig te maken voor het komend seizoen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ons e-book gratis. Klik op het plaatje:

e-book interieur inspiratie

Nog meer woon inspiratie