Top

De roundie, de zomerse must-have

blog de roundie rond strandlakengepubliceerd op: 8-3-2017


Vakantie? Dan gaat natuurlijk de roundie mee?


Het is juni en het regent dat het giet vandaag. Het lijkt wel herfst! Terwijl de zomer er toch echt aan zit te komen. Tenminste, dat hopen we dan maar. En wat is er lekkerder dan op zo'n regenachtige, zelfs sombere dag alvast wegdromen over de komende zomervakantie. Even niet naar het werk, geen stress in de file, even uit het gewone ritme en relaxen en leuke dingen doen.

Voor mij is de ultieme vakantie een combinatie tussen leuke, sportieve dingen doen, at cultuur en het nodige relaxen, voor me uit staren (dan krijg je de beste inspiratie!) en luieren. Wel graag in de zon want ik hou van warmte. Daarnaast lekker eten en drinken natuurlijk.

blog roundie zomer tip

Wat neem je nu mee op je (strand)vakantie? Naast natuurlijk je bikini, dat leuke zomerjurkje en je mooie sandaaltjes, is de hit van dit jaar: de roundie. De roundie is een rond strandlaken, afgezet met franjes. Gemaakt van super zachte badstof, waardoor ie heerlijk ligt. Maar de roundie is ook geweldig om om je heen te slaan als je een wandelingetje langs de vloedlijn loopt, of als je lekker een cocktail neemt in je favoriete strandtent. De roundie is nu al uitgeroepen tot DE must-have van zomer 2017. Hij is er in zes geweldige prints, waarmee je je meteen op Ibiza waant.

blog strandlaken roundie

5 redenen om een roundie mee te nemen op jouw zonvakantie:

  1. Hij ligt heerlijk.
  2. De roundie is superhip en heeft een mooie boho print.
  3. Gemaakt van 100% badstof velours dus lekker zacht om je heen.
  4. Multifunctioneel: om op te zonnen maar ook als pareo op het terras.
  5. Toch veel leuker dan je vale badlaken:-).


blog strandlaken rond roundie musthave

Je leest het, ik ben echt super enthousiast. Ik ben dan ook erg blij dat ik de roundie nu in de webshop heb. Zoals ik als schreef in 6 prachtige prints. Ik ben heel benieuwd welke print jouw favoriet is?

Ik wens je een hele fijne, lange, zonnige en kleurrijke zomer!

blog roundie zwart-wit strandlaken

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?