Top

De roundie, de zomerse must-have

blog de roundie rond strandlakengepubliceerd op: 26-5-2017


Zomerse must-have: de roundie


Wat een heerlijk weer vandaag. Echt genieten. De hele dag buiten, boekje en koel drankje er bij. Lekker naar het strand of het park, of gewoon in je achtertuin. En alvast mijmeren over de zomervakantie...

Voor mij is de ultieme vakantie een combinatie tussen leuke, sportieve dingen doen, wat cultuur en het nodige relaxen, voor me uit staren (dan krijg je de beste inspiratie!) en luieren. Wel graag in de zon want ik hou van warmte. Daarnaast lekker eten en drinken natuurlijk.

blog roundie zomer tip

Wat neem je nu mee op je (strand)vakantie? Naast natuurlijk je bikini, dat leuke zomerjurkje en je mooie sandaaltjes, is de hit van dit jaar: de roundie. De roundie is een rond strandlaken, afgezet met franjes. Gemaakt van super zachte badstof, waardoor ie heerlijk ligt. Maar de roundie is ook geweldig om om je heen te slaan als je een wandelingetje langs de vloedlijn loopt, of als je lekker een cocktail neemt in je favoriete strandtent. De roundie is nu al uitgeroepen tot DE must-have van zomer 2017. Hij is er in zes geweldige prints, waarmee je je meteen op Ibiza waant.

blog strandlaken roundie

5 redenen om een roundie mee te nemen op jouw zonvakantie:

  1. Hij ligt heerlijk.
  2. De roundie is superhip en heeft een mooie boho print.
  3. Gemaakt van 100% badstof velours dus lekker zacht om je heen.
  4. Multifunctioneel: om op te zonnen maar ook als pareo op het terras.
  5. Toch veel leuker dan je vale badlaken:-).


blog strandlaken rond roundie musthave

Je leest het, ik ben echt super enthousiast. Ik ben dan ook erg blij dat ik de roundie nu in de webshop heb. Zoals ik als schreef in allemaal verschillende prachtige prints. Ik ben heel benieuwd welke print jouw favoriet is?

Ik wens je een hele fijne, lange, zonnige en kleurrijke zomer!

blog roundie zwart-wit strandlaken

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?