Een romantische slaapkamer

blog romantische slaapkamer

Zo maak je je slaapkamer pas echt romantisch

Veel mensen, en dan vooral de dames, dromen van een romantische slaapkamer. Met veel roze en zo’n gezellige ouderwetse rieten stoel in de hoek die oma vroeger ook had. En op die stoel drapeer je dan van die gezellige roze kussens in verschillende tinten en daar tussen zet je dan stiekem een paar van je favoriete knuffels. Zo’n gezellig hoekje maakt je slaapkamer gelijk al een stuk knusser. Maar de mannen willen liever wat stoerders. Hoe maak je het nu romantisch zonder dat het too much wordt?

dekbedovertrek bloemen roze wit romantisch 

Een romantisch rozenbed

En met alleen een leuk hoekje met rieten stoel ben je er natuurlijk nog niet. Het belangrijkste meubelstuk van de slaapkamer moet ook nog in de metamorfose. Weg met dat saaie dertien in een dozijn dekbed dat in de aanbieding was bij dat grote warenhuis. We gaan het nu echt gezellig maken. Wat dacht je van een prachtige dekbedset met rozen. Een dekbedovertrek met een prachtig rozenpatroon in een bonte kleurenpracht dat bij ieder interieur past. Hij is romantisch. Maar door het grafische toch ook een tikkeltje stoer.
Dit dekbedhoes is gemaakt van ademende katoen en geschikt voor het hele jaar. Heerlijk warm in de winter en fris en koel in de zomer. De slopen zijn bijpassend om het helemaal af te maken. En wil je je bed extra gezellig maken dan kies je er een mooie gele plaid overheen. Of natuurlijk een andere kleur die ook in je dekbedovertrek zit.

dekbedovertrek rozen romantisch

De finishing touch in je slaapkamer

Als je bed mooi is opgemaakt en je een romantisch hoekje hebt gemaakt in je slaapkamer, dan ben je al een heel eind op weg om er een heerlijke romantische plek van te maken. Hier kun je heerlijk relaxen, alleen, met je geliefde of misschien wel met de kat, want die slaapt natuurlijk ook graag bij jou op bed. Besteed aandacht aan de juiste verlichting, deze moet zeker niet te fel zijn. Romantische schemerlampjes op de nachtkastjes en een bijpassende lamp aan het plafond zijn een prima keuze. Verf een muur in een zachte tint en hang een romantisch schilderij op. Bij het rozendekbed heb je een Ixxi in hetzelfde patroon.
Vind je de rozen wat te bont, kijk dan eens verder bij onze dekbedovertrekken. Er zitten genoeg andere romantische juweeltjes tussen.
Maar ook een sprei kan je slaapkamer die romantische zachte uitstraling geven. Kijk bijvoorbeeld eens bij de House in Style spreien.

dekbedovertrek wit bloemen

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.