Top

Re-styling van je woonkamer

blog re-styling woonkamergepubliceerd op: 11-5-2017


Tijd voor een re-styling van je woonkamer


De dagen gaan weer lengen, de zomer komt er steeds meer aan. We zijn steeds vaker buiten. Maar helaas is het niet altijd lekker buiten, dus zitten we ook nog veel binnen. Dan wil je binnen al el een lekker buiten gevoel hebben. Tijd voor een re-styling van je woonkamer. Dat hoef je niet groots aan te passen. Die mooie bank hoeft echt niet weg en de muren hoeven niet worden aangepakt als je daar geen zin in hebt. Ook met een kleiner gebaar kun je je interieur een andere look geven. Dat doe je met woonaccessoires, en daarbij denken wij natuurlijk meteen aan kussens en plaids. Met een heerlijk zachte plaid maak je van je bank een plek waar je lekker weg kunt kruipen. Met een goed boek en een grote beker thee of een goed glas wijn bij voorbeeld. En ook kussens kun je natuurlijk niet missen op je bank.


kussens plaids pastel re-styling

Mooie kleuren voor jouw interieur


Een mooie plaid met bijpassende kussens voor op je bank geeft gelijk een heel ander gezicht. Een donkere bank kun je met een plaid in mintgroen gelijk een heel andere uitstraling geven. Wil je een echte blikvanger, dan kies je voor de kussens in de kleur jeans blauw. Deze kleur springt er echt uit en kun je prima combineren met een plaid in een mooie basic kleur zoals grijs, om zo een mooi contrast te creëren.kussen jeans blauw Knit Factory

Een warme plaid voor op het terras


In de lente kunnen de avonden soms nog erg fris zijn. Wil je toch lekker buiten zitten om van de avond te genieten? Dan komt een heerlijk zachte plaid natuurlijk prima van pas. Onder de plaid geniet je langer van de frisse buitenlucht en kun je de zon onder zien gaan onder het genot van een hapje en een drankje of in goed gesprek met je geliefde of een goede vriend of vriendin. Ook de kussens kun je prima buiten gebruiken, ze toveren je lounge set om tot een knusse en gezellige plek om tijd door te brengen op het terras of balkon. Dankzij deze heerlijke woonaccessoires geniet je eerder en langer van het Hollandse voorjaarsweer.

kussens plaids terras

Eindeloos combineren


Je kunt met een plaid en kussens eindeloos combineren. Ben je het blauw even beu? Dan kies je voor het rustige mint of grijs. Nieuwe bank? Nieuwe plaid die perfect bij de bank past. Zo maak je je huis niet alleen comfortabel maar ook heel gezellig. Je krijgt vast en zeker complimenten over de smaakvolle inrichting als je bezoek ontvangt.

kussens plaid bank

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?