Re-styling van je woonkamer

blog restyling woonkamer

Tijd voor een re-styling van je woonkamer

De dagen worden duidelijk al wat korter, de natuur begint langzaam te verkleuren en ik zie ineens overal spinnenwebben (euh, ja soms ook in huis…). De herfst staat weer voor de deur. We zijn steeds weer wat meer binnen. Helaas niet meer zo vaak buiten eten en een lekker lange avond buiten op het terras wordt ook al minder. Dus verhuizen we weer steeds maar naar binnen en wordt de binnen tafel weer gebruikt en ook ploffen we ’s avonds weer lekker op onze bank. Ik krijg dan altijd wel weer zin om het binnen lekker gezellig te maken, weer eens wat nieuws, een kleine aanpassing hier en daar. Zo hebben wij (eindelijk) gordijnen gekocht voor een deel van de woonkamer. Tijd voor het aanpakken van de rest van de woonkamer.

herfstkleuren

En dus is dit de perfecte tijd voor een re-styling van je woonkamer. Dat hoef je niet groots aan te passen. Die mooie bank hoeft echt niet weg en de muren hoeven niet worden aangepakt als je daar geen zin in hebt. Ook met een kleiner gebaar kun je je interieur een andere look geven. Dat doe je met woonaccessoires, en daarbij denken wij natuurlijk meteen aan kussens en plaids. Dit komt omdat kussens en plaids je interieur een warm en knus gevoel geven. daarnaast zijn ze praktisch in gebruik, dus het zijn geen nutteloze sta-in-de-weg woonaccessoires. Want juist met een heerlijk zachte plaid maak je van je bank een plek waar je lekker weg kunt kruipen. Met een goed boek en een grote mok thee of een goed glas wijn bij voorbeeld. En ook kussens kun je natuurlijk niet missen op je bank. Ze geven je bank kleur en zijn een fijn steuntje in de rug.

Heerlijke herfst met Moyha

 

Mooie kleuren voor jouw interieur

Een mooie plaid met bijpassende kussens voor op je bank geeft gelijk een heel ander gezicht. Een donkere bank kun je met bijvoorbeeld een plaid in mintgroen gelijk een heel andere uitstraling geven. Wil je een echte blikvanger, dan kies je voor de plaid in een mooie basic kleur zoals grijs, om zo een mooi contrast te creëren. En neem daar dan kleurrijke kussens bij in een mooie bijpassende kleur om het helemaal af te maken!

kussens in een kleur

 

Eindeloos combineren

Je kunt met plaids en kussens eindeloos combineren. Ben je het blauw even beu? Dan kies je voor roze met okergeel zoals in de foto hieronder. En heb je een nieuwe bank? Dan is het zeker tijd voor wat nieuwe kussens die er perfect bij matchen. Zo maak je je huis niet alleen comfortabel maar ook heel gezellig. Kijk bijvoorbeeld eens bij de kussens van Klippan en Klippan plaids.

Ik hoop dat ik je wat tips heb gegeven hoe je met lekkere kussens en een warme plaid je woonkamer al een beetje in de najaarssfeer brengt. En je krijgt vast en zeker complimenten over je smaakvolle inrichting als je bezoek ontvangt.

bank kussens plaid styling woonkamer

Het is dus altijd leuk om eens in de zoveel tijd je woonkamer een nieuwe stijl te geven.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.