Top

Picknick party

blog picknick party Ookinhetpaars
gepubliceerd op: 9-7-2017
Gastblog van Julia Swanenberg van de blog Julia Vita


Je eigen picknick party


Picknicks, ik hou er van! Vooral onder het genot van heerlijk eten, goed weer, lekker drinken, de leukste mensen en de beste gesprekken. Natuurlijk kan je naar het park gaan, of het strand, met alleen een plaid en een goed gevulde picknickmand. Ik zelf hou er van om net even iets meer energie te steken in mijn picknick om het een stukje specialer te maken. Natuurlijk is er niks mis met een simpele picknick, maar wil je het nou ook net even op een andere manier aanpakken? Dan geef ik jullie vandaag wat tips en inspiratie!

Ten eerste: Zoek een mooie locatie uit. Zoek naar een plek waar jij je op je gemak voelt en heerlijk kunt ontspannen. Is dit op het strand? Ga dan lekker naar het strand! Liever in het bos? Zoek dan een mooi open plekje waar je nog een paar zonnestralen mee kunt pikken? Je kunt het zo gek niet bedenken, je kan o-v-e-r-a-l picknicken. Just do it!


blog picknick party inspiratie Ookinhetpaars

Ten tweede: Selecteer de mensen die jij bij jouw picknick wilt hebben. Zijn dit je beste vrienden? Of toch liever je gezin en andere familie? Misschien wel een combinatie hier van. Het maakt niet uit, zolang het maar mensen zijn waarbij jij je op je gemak voelt.

blog picknick Ookinhetpaars inspiratie familie

Ten derde: Zo gauw je de eerste twee stappen gehad hebt, kan je aan de slag met het aller aller leukste: het aankleden van de picknick! Kijk goed naar je omgeving en wat voor mogelijkheden je daar hebt. Zit je bijvoorbeeld in het bos? Dan kan je heel veel ophangen en een leuke tipi maken met behulp van de bomen die er staan en een grote deken of plaid. Kies daarbij leuke kussens uit waar je lekker op kan gaan zitten of hangen. Comfort is iets wat bij de picknicks vaak ontbreekt, dus vergeet niet voor heel veel kussentjes te kiezen. Is een plaid wat aan de kleine kant? Dan is het ook leuk om verschillende plaids met elkaar te layeren, dat geeft een erg vrolijk en speels effect. En vergeet natuurlijk je kikoy strandlaken of hamamdoek niet, je must-have voor bij je picknick.

fouta zwart wit streepje katoen

En natuurlijk als laatste: Food, food, food. Maak heerlijke hapjes. Of het nou gezonde snacks zijn of iets minder, kies waar jij zin in hebt. En laat je gasten ook wat lekkers meenemen. Zorg dat je veel hebt, want voor het het weet schuiven er meer mensen aan als ze zien hoe gezellig jouw aangeklede picknick is. Enjoy!

blog picknick inspiratie Ookinhetpaars


Deze gastblog is geschreven door Julia Swanenberg van de blog Julia Vita

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?