Top

De nieuwe kussens van la Cerise sur le Gateau

blog nieuwe kussens la Cerise sur le Gateaugepubliceerd op: 17-10-2017


De nieuwe collectie kussens van la Cerise sur le Gateau


Dit jaar bestaat het mooie Franse merk la Cerise sur le Gateau al tien jaar. Dat vieren ze met een feestelijke najaarscollectie vol prachtige woonaccessoires. Wij hebben daar natuurlijk de items uitgekozen die bij onze shop passen. Mooie, stoere kussens met een ruitenpatroon. Ook zijn een aantal bestaande items die waren uitverkocht weer terug in de collectie. Door het kleurgebruik van warme en vergrijsde tinten passen de sierkussens perfect in de najaarstrends van dit seizoen.


kussens groen ruiten Oscar la Cerise sur le Gateau

Stoere kussens voor op de bank


De nieuwe collectie sierkussens is genaamd Oscar. Deze kussens hebben een mooi ruitenpatroon dat door zeefdrukken op de stof is aangebracht. Kenmerkend is het gouden geborduurde logo, een kleine cirkel, die je op elk kussen terug vindt. De achterkant is effen beige katoen, wat een mooi contrast geeft met de voorkant van de kussens. Er zijn vijf kleuren, van mosterdgeel naar flessengroen tot warm diepgrijs.


kussens ruiten Oscar la Cerise sur le Gateau

De productie van de kussens


De kussens worden gemaakt in Portugal, in Porto. Deze stad is niet alleen bekend om zijn port maar ook om de rijke textielindustrie. Hier komen ambacht en innovatie samen en worden de kussens uit een mooie kwaliteit linnen en katoen op een eerlijke manier gemaakt. De liefde en aandacht van de ontwerpen worden vertaald in de tastbare producten.

kussens la Cerise sur le Gateau productie


Het merk la Cerise sur le Gateau


Toen Anne Hubert in 2007 begon met haar eigen merk la Cerise sur le Gateau had ze niet durven dromen dat haar ontwerpen zo goed ontvangen zouden worden en ze 10 jaar later zou staan waar haar bedrijf nu staat. Maar gek is het niet want als geen ander voegt ze steeds weer een vleugje humor toe aan haar stoere ontwerpen. Die combinatie kenmerken de producten van la Cerise sur le Gateau wat veel mensen aanspreken. Anne refereert met haar ontwerpen aan la vie douce, het goede Franse leven. Ze woont en werkt deels in de Elzas en deels in Parijs. Hierdoor combineert ze moeiteloos haar plattelandse nuchterheid met haar stadse modegevoel. En dat levert nu al tien jaar fijne woonaccessoires op.

Combineer de ruiten kussens met bijvoorbeeld het Josephine kussen. Romantiek en strakke lijnen gaan zo moeiteloos samen.

kussens ruiten bloemen la Cerise sur le GateauZin in nog meer inspiratie voor je interieur?