Top

Meyco ledikantdekens

blog Meyco ledikantdekensgepubliceerd op: 8-6-2017


Nieuw bij ookinhetpaars.nl: Meyco ledikantdekens


Bij Ookinhetpaars zijn we steeds op zoek naar nieuwe artikelen om ons assortiment mee uit te breiden. En dat is opnieuw gelukt met de heerlijk zachte ledikantdekens van Meyco. Een ledikantdeken is een echte aanwinst voor de babykamer, maar ook als je kindje groter wordt hebben jullie nog lang plezier van deze heerlijke dekens met mooie prints. Er is keuze uit een ruim assortiment, dus er is altijd wel een deken bij die past in de inrichting van de kinderkamer. 


ledikantdeken zwart-wit wolken Meyco

Zacht, warm en veilig


Een babydeken van Meyco is gemaakt van biologische katoen. Dit maakt deze ledikantdeken niet alleen heerlijk zacht maar ook nog eens duurzaam. Je kunt de deken in de wasmachine wassen en toch behoudt hij zijn goede vorm en blijft hij heerlijk zacht.

De dekens van Meyco zijn niet alleen geschikt voor het inrichten van de babykamer. Je kunt de deken ook gebruiken als speelkleed of om je kindje bij voorbeeld bij je te leggen op de bank. Jonge baby’s koelen snel af, maar met een heerlijk zachte deken van Meyco zal dit niet gebeuren. De dekens zijn vervaardigd van Oeko-tex katoen. Hierbij zijn geen giftige stoffen gebruikt, waardoor je deze dekens zonder zorgen voor je kleine kunt gebruiken.

ledikantdeken Meyco zwart-wit bollen

Kies uit de mooiste designs van de Meyco dekens


We hebben bij het inkopen van deze babydekens een ruime keuze gemaakt uit de verschillende designs. De deken met de dierensnoet is natuurlijk super schattig, maar ook de ledikantdeken met zwart wit strepen past in vrijwel ieder interieur van de kinderkamer. De meeste dekens kun je aan twee zijden gebruiken zodat je bij sommige modellen ook nog kunt afwisselen qua patroon. De dekens met animal print zijn daarvan een goed voorbeeld. Zodra je kindje dingen gaat herkennen zal hij of zij de dierendeken maar al te graag in het bedje hebben om lekker te kunnen slapen.

ledikantdeken grijs animal Meyco

Dekens, ook als je geen kinderen hebt


De zachte ledikantdekens van Meyco zijn natuurlijk niet voorbehouden aan jonge ouders. Heb je geen kinderen maar wil je wel genieten van zo’n mooie deken dan mag dat gerust. Ook als je huisdieren hebt zijn deze dekens ideaal. Je beschermt er je leren bankstel mee, want daar staan anders snel krassen op van honden- of kattennageltjes. En je viervoeter zal zo’n lekkere zachte deken ook zeker waarderen. Omdat de dekens goed wasbaar zijn en ook in de wasdroger mogen kun je de honden- of kattenharen er ook weer gemakkelijk vanaf krijgen.

ledikantdeken geel MeycoZin in nog meer inspiratie voor je interieur?